Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Το πέτρινο γεφύρι στις πηγές Μυρτιάς Τριχωνίδος

Το πέτρινο γεφύρι στις πηγές Μυρτιάς Τριχωνίδος

Πέτρινο γεφύρι το οποίο βρίσκεται στις πηγές του ρέματος της Μυρτιάς. Γεφύρωνε τον παλιό δρόμο Αγρινίου – Θέρμου. Θα το συναντήσουμε στην έξοδο της Μυρτιάς οδηγώντας απο το Αγρίνιο προς το Θέρμο. Αυτό είναι το νέο βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ανωνυμος

  γιατι δεν αξιοποιειται απο τον δημο θερμο να καθαριστει ο χωρος να φωτιστει και να γινει πολος ελξης επισκεπτων

 2. pol

  Το να καθαριστεί είναι εύκολο από τον Δήμο πιστεύω!!!
  Αλλά το να φωτιστεί και να συντηρηθεί, δύσκολο το βλέπω για τους μίζερους καιρούς που ζούμε.
  Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν τα κατάλληλα κονδύλια στην αυτοδιοίκηση.
  Βέβαια όποιος όμως είναι Νοικοκύρης μπορεί να το εντάξει σε σοβαρό προγραμματισμό, και να προχωρήσει κάποια στιγμή στην υλοποίηση συντήρησης και καλλωπισμού αυτού του όμορφου τοπίου που μπορεί να αναδείξει εν μέρη την όμορφη περιοχή της ορεινής Τριχωνίδας……
  Πολλά είναι αυτά που μπορούν να αναδειχτούν στην περιοχή μας. λίμνες, ποτάμια, ιαματικά λουτρά, θρησκευτικός τουρισμός , αερολιμένες , υδατοδρόμια, περιπατητικά μονοπάτια, ψάρεμα της αθερίνας στην Μοναδική καθαρή λίμνη της Ελλάδας, βιότοποι , άγρια πανίδα και χλωρίδα , νεροτριβές, παλαιοί νερόμυλοι και πολλά άλλα.
  Όλα αυτά προϋποθέτουν 1ον θέληση, & 2ον μαϊντανό (χρήμα) , και φυσικά 3ον εργατικότητα από όλους μας.
  Στην Ελλάδα του 2000 είχαμε γίνει όλοι Βασιλιάδες, πίνοντας τσίπουρα, κάνοντας όλοι μας διακοπές με ξένα κόλλυβα,( έτσι μας είχαν καλομάθει) με τους παχυλούς μισθούς και οι κλέφτες , τα λαμόγια , είναι έξω ακόμα και σήμερα ΌΠΟΥ Απολαμβάνουν τα παράνομα κόλλυβα που αποκόμισαν αυτά τα χρόνια της παρακμής της χώρας.
  Γιαυτό λοιπόν όλοι μας να στρώσουμε τον κώλο μας για δουλειά με τις δικές μας δυνάμεις και όχι με ξένες σκοτεινές σκοπούμενες δυνάμεις, αν θέλουμε να ορθοποδίσουμε και να ζήσουν ελύθερα και ανεξάρτητα τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, σε ένα καλύτερο περιβάλλον και εργασιακούς χώρους.
  Ελλάδα 2016 – 2017.
  Τέρμα λοιπόν οι λαμογιές σε αυτήν την χώρα και φυσικά οι αποκομιστές παράνομου κέρδους να πληρώσουν και όχι να παραγράφονται τα αδικήματα μετά την παρέλευση της πενταετίας.
  Τα παραθυράκια του Νόμου να κλείσουν και να λειτουργήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΆ.
  Τέρμα οι παράνομες επιδοτήσεις που δεν δικαιούμαστε, γιατί “ήμασταν” “κοπρίτες” “Όλοι μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.