Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Το «πόρισμα» της προκαταρκτικής για το επεισόδιο στο ΔΑΚ Αγρινίου

Το «πόρισμα» της προκαταρκτικής για το επεισόδιο στο ΔΑΚ Αγρινίου

Εξέλιξη σημειώθηκε σε μια υπόθεση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις  στην τοπική κοινωνία.

Ο λόγος για το επεισόδιο που συνέβη στις αρχές Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου και για το οποίο υπήρξε καταγγελία του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου σε βάρος υψηλόβαθμου υπηρεσιακού παράγοντα.

Ο Σύλλογος στην Αναφορά του ανέφερε πως «την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο κεντρικό στάδιο του ΔΑΚ Αγρινίου ο εν λόγω υπάλληλος επιτέθηκε απρόκλητα και άνανδρα σε προπονητή του συλλόγου καθώς επίσης και σε αθλούμενη – μαθήτρια».

Για την υπόθεση αυτή διεξήχθη προκαταρκτική έρευνα, στα πλαίσια της οποία κλήθηκαν εμπλεκόμενοι να εκθέσουν τις απόψεις τους. Η εξέλιξη έχει να κάνει με το «πόρισμα» της προκαταρκτικής αυτής εξέτασης η οποία δεν εντοπίζει ευθύνες του υπηρεσιακού παράγοντα.

Οι πληροφορίες είναι ανεπίσημες καθώς η δημοτική αρχή έχει ως πάγια τακτική να μην σχολιάζει υπηρεσιακές αποφάσεις και αυτό έπραξε στο σχετικό ερώτημα του agrinionews.gr.

Mετά από την προκαταρκτική έρευνα και το αποτέλεσμα της εναπόκειται πλέον στον Δήμαρχο το αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια στην υπόθεση όπως για παράδειγμα η διενέργεια  Ένορκης διοικητική εξέτασης (ΕΔΕ).

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Κλικ

  Γιατί δεν τον τιματε κιόλας, κύριε δήμαρχε; Αλλά ξέχασα. Στο ίδιο καζάνι βράζετε όλοι

 2. Μάρτυρας

  Οι παρευρισκόμενοι μάρτυρες που είμασταν δεν καλεστήκαμε ποτέ και από κανένα για τη προκαταρτική. Όποτε μια εύλογη απορία είναι πως βγήκε το πόρισμα αυτό από τη στιγμή που δεν παρθηκαν οι μαρτυρίες μας

 3. Νίκος Παλια-ντζής

  Το φερόμενα ως θύματα θα μπορούσαν να καταθέσουν μια ωραία μήνυση και όλοι εσείς οι μάρτυρες να καταθέσετε. Όμορφα και νοικοκυρεμένα. Όλα τ’ άλλα είναι απλώς να ‘χαμε να λέγαμε.

 4. .

  Πορίσματα δίχως λογική, καλύπτοντας ανθρώπους και καταστάσεις. Δίχως να έχει κληθεί ούτε ένα μάρτυρας για κατάθεση, γεννιέται η απορία πως γίνεται να βγει ένα τέτοιο πόρισμα και ποιος ανέλαβε την ευθύνη για την εκπόνηση του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.