Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

To πρώτo πρωινό στο Αγρίνιο μετά την άρση του lockdown

To πρώτo πρωινό στο Αγρίνιο μετά την άρση του lockdown

Εικόνες από τη “νέα κανονικότητα” στο κέντρο της πόλης. 

Πολύς κόσμος στο κέντρο του Αγρινίου. “Ουρές” έξω απο τράπεζες. καταστήματα εταιρειών τηλεπικοινωνιών και υπηρεσίες 

Aπό σήμερα , Δευτέρα 4 Μάιου 2020, τα ξημερώματα άρχισε η επιστροφή στην «μερική» κανονικότητα καθώς  ξεκίνησε η άρση των μέτρων που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό   της διασποράς του κορονοϊού.

Το πρωινό στο κέντρο του Αγρινίου είναι σαφώς διαφορετικό από τις μέρες του lockdown καθώς πολύς κόσμος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μιας και οι πολίτες , έξι εβδομάδες μετά την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας, μπορούν να κυκλοφορούν (εντός του νομού μόνιμης κατοικίας τους προς το παρόν) χωρίς να χρειάζεται να στέλνουν μήνυμα στο 13033.

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα των ελαχίστων κατηγοριών που άνοιξαν, οι ουρές έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών είναι μεγαλύτερες από ποτέ, όπως και έξω από καταστήματα εταιρειών τηλεπικοινωνιών και άλλων υπηρεσιών ενώ πολλά είναι και τα «πηγαδάκια»  στην πλατεία.

Και οι αστυνομικές αρχές ωστόσο είναι επι ποδός καθώς προβαίνουν σε συστάσεις για τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας όπου είναι υποχρεωτική ενώ δέχονται πολλές καταγγελίες και από πολίτες που διαμαρτύρονται για αντίστοιχα ζητήματα.

Θυμίζουμε πως τα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα είναι: Λιανικό εμπόριο βιβλίου, εφημερίδων και γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικού εξοπλισμού, ανθέων, ΚΤΕΟ, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων και καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ι ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΗΛΙΚΙΑ ΓΑΤΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.