Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Το reunion του ’92 του 1ου Λυκείου Αγρινίου και ο Κωστής Μαραβέγιας

Το reunion του ’92 του 1ου Λυκείου Αγρινίου και ο Κωστής Μαραβέγιας

Στον πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο έλαβε χώρα σήμερα ένα ξεχωριστό reunion, αυτό της τάξης του ’92 του 1ου Λυκείου Αγρινίου. Όσων αποφοίτησαν εκείνη τη χρονιά, δηλαδή, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται κι ένας πολύ γνωστός στο πανελλήνιο.
Ο λόγος για τον  δημοφιλή τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια που είναι βέβαιο ότι θα ήταν συνεπής στο ραντεβού με τους παλιούς του συμμαθητές, αν δεν απουσίαζε στο εξωτερικό σε ανειλημμένες υποχρεώσεις.
Παρόλα αυτά όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ήταν μεγάλη η επιθυμία του να επικοινωνήσει με την υπόλοιπη τάξη του ‘92 κι έτσι έγινε σύνδεση, μέσω Skype, για αρκετά λεπτά των υπολοίπων της επανένωσης με τον γνωστό Αγρινιώτη καλλιτέχνη.
Παρότι λοιπόν δεν ήταν δυνατόν να παραβρίσκεται στην γιορτή, είχε μια θερμή επικοινωνία με τους παλιούς του συμμαθητές. Ζητώντας μάλιστα συγγνώμη που δεν τα κατάφερε και αφήνοντας υπόσχεση πως, σε ό, τι κάνει στο μέλλον η τάξη του ’92 του 1ου Λυκείου Αγρινίου, θα φροντίσει να είναι εκεί για να θυμηθούν όλοι μαζί τα παλιά…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.