Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Το σκέφτεται λόγω… «Κλεισθένη» ο Κοιμήσης

Στον πολιτικό ορίζοντα διαφαίνονται πλέον οι αυτοδιοικητικές εκλογές και η σεναριολογία φουντώνει. Στην Αιτωλοακαρνανία περιλαμβάνει πολλά ονόματα και ένα από αυτά είναι του δημάρχου Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση..

Οι περισσότερες εκτιμήσεις τον θέλουν να διεκδικεί την επανεκλογή του (για 5η θητεία) στο δήμο Αμφιλοχίας ενώ το όνομα του πέφτει   από διάφορους ( ακόμη και κεντροδεξιούς ) κύκλους στο τραπέζι για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει πως  δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το εάν θα συμμετάσχει στις εκλογές. «Δεν έχω πάρει ακόμη την τελική απόφαση γιατί ο Κλεισθένης διαλύει κυριολεκτικά τους Δήμους . Ελπίζω έστω και τώρα να μην υλοποιηθεί γιατί θα υπάρξει ακυβερνησία στους ΟΤΑ», δήλωσε (στην εκπομπή του Π.Κούτσικου στον Ρ/Σ Αχελώος) ο Απ. Κοιμήσης που τυγχάνει και επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό  Κίνημα» της ΚΕΔΕ .

Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως «αν αποφασίσω να είμαι υποψήφιος στις εκλογές θα είναι στο Δήμο». Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στη Περιφέρεια με την στήριξη άλλου πολιτικού χώρου από αυτόν που ανήκει ο δήμαρχος Αμφιλοχίας υπογράμμισε πως  είναι δεδομένη η πολιτική του διαδρομή στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν αλλάζει…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ο Κοίμησης νομίζει ότι αν φύγει αυτός ο Δήμος Αμφιλοχίας θα μείνει χωρίς Δήμαρχο..τα ίδια ελεγε και με τον Καλλικράτη….Ρε σπίτια σας!!!!!

  2. Μak

    Για Αγρίνιο τί ακούγεται? Βλέπω να κάνει περίπατο ο κος Παπαναστασιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.