Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

To sms του Κατσανιώτη

82b3a21cad24ba5c8c925e706f1844c1_LΈνα μήνυμα έφυγε προς τα κινητά των φίλων του Ανδρέα Κατσανιώτη, που αποφάσισε να αφήσει την γενική γραμματεία Επικοινωνίας και να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος.

Το μήνυμα εστάλη από την ΓΓΕ, όπως ενημερώνει και το εισερχόμενο μήνυμα. Και ρωτάμε: η δουλειά της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης είναι να ενημερώνει για την προσωπική υποψηφιότητα του κυρίου Κατσανιώτη ή να ενημερώνει για την δράση που κάνει; Και ποιος πληρώνει;

Η ανακοίνωση του κ. Κατσανιώτη δεν κάνει καμία αναφορά στην Γενική Γραμματεία, αλλά αποκλειστικά και μόνο στο λόγο για τον οποίο κατεβαίνει ως υποψήφιος. Διαβάστε:

“Σε μια εποχή που απαιτεί φρέσκιες ιδέες και πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει”.
katsaniotis_minima

www.fpress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.