Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» των οικογενειών της Κανδήλας στους ομογενείς που προσφέρουν 1.000 € για κάθε παιδί που γεννιέται στο χωριό

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» των οικογενειών της Κανδήλας στους ομογενείς που προσφέρουν 1.000 € για κάθε παιδί που γεννιέται στο χωριό

Είχε συγκινήσει το πανελλήνιο η πρωτοβουλία του ζεύγους των ομογενών Γεωργίου και Ζωής Μούτου από την Κανδήλα Ξηρομέρου να προσφέρουν οικονομική βοήθεια 1.000 € για κάθε παιδί που γεννιέται στην Κανδήλα.

Οι ομογενείς που διαμένουν στη Νέα Ζηλανδία προέβησαν σε αυτή την πρωτοβουλία από την αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Συγκινητικό όμως είναι και το «ευχαριστώ» των οικογενειών που έτυχαν της ενίσχυσης. Ανήρτησαν και διαδικτυακά ( mytikaspress.blogspot.com) το μήνυμα μαζί με τις εικόνες με τα νεογέννητα.

«Κύριε Γιώργο, κυρία Ζωή, ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που δώσατε στις οικογένειες μας. Ευχόμαστε να σας δίνει δύναμη και υγεία ο Θεός.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος που αναμένουμε και σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας, από την μακρινή Νέα Ζηλανδία, στην Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτ/νίας. Μας λείψατε αυτό το Καλοκαίρι. Καλή αντάμωση να έχουμε».

Τα ανωτέρω αναφέρουν οι οικογένειες των Φώτη Λυγκώνη, Γιώργου Αποστολάκη, Βασίλη Λυγκώνη, Ανδρέα Λίλα, Ηλία Λιβιτσάνη, Θωμά Φραγκογιάννη, Λάκη Βαρδή, Σωτήρη Χασακή, Κώστα Παλμπά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.