Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Το τεχνικό πρόγραμμα που πρότεινε η αντιπολίτευση θα υλοποιήσει η δημοτική αρχή Μεσολογγίου το 2021!

Το τεχνικό πρόγραμμα που πρότεινε η αντιπολίτευση θα υλοποιήσει η δημοτική αρχή Μεσολογγίου το 2021!

Το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου κατά την αποψινή του με “τηλεδιάσκεψη” συνεδρίαση με οριακή πλειοψηφία 16 – 15 υπερψήφισε την εναλλακτική πρόταση για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2021 που είχε καταθέσει ο συνδυασμός «Δήμος για τα Παιδιά μας» του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου.

Η εξέλιξη αυτή είναι απόρροια του «Κλεισθένη», του νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2018, με τον οποίο δεν δινόταν ισχυρή πλειοψηφία στην παράταξη του δημάρχου.

Αναφορικά με τη σημερινή ψηφοφορία με την πρόταση του πρώην δημάρχου Νίκου Καραπάνου “συντάχθηκαν” πλην των μελών της παράταξής του οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Διαμαντόπουλος, Τάκης Κοτσόργιος, Δημήτρης Ράπτης και Χρήστος Τέγας. Ενώ με αυτή της δημοτικής αρχής τα μέλη της παράταξης «Συμμαχία για το μέλλον».

Στην συνεδρίαση δεν συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Καρβέλης από την παράταξη του κ. Καραπάνου και Θύμιος Γερολυμάτος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Όπως είχαμε σημειώσει σε σχετική ανάρτηση για την ψηφοφορίαη παράταξη του πρώην δημάρχου έχει την πλειοψηφία στο σώμα με 13 συμβούλους έναντι 12 της παράταξης του δημάρχου.

messolonghinews.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.