Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020

Αποχώρησε ο συνδυασμός Τραπεζιώτη από τον απολογισμό διαμαρτυρόμενος για τα θανατηφόρα τροχαία στο ύψος του ΚΤΕΛ


Η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου με μοναδικό θέμα τον «απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017» ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά αλλά πλέον συνεχίζεται χωρίς την «Ανατροπή Τώρα».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρης Τραπεζιώτης, ζήτησε το λόγο και γνωστοποίησε πως η παράταξη του αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αμέλεια και τις ευθύνες των συναρμοδίων για την κατάσταση της εθνικής οδού στο ύψος των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Επέρριψε ευθύνες και στη δημοτική αρχή ενώ οι αναφορές του έγιναν, όπως σημείωσε, με αφορμή το νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Μιλτιάδη Τζάνη.
Σημειωτέον πως από τη διαδικασία απέχουν και η Λαϊκή Συσπείρωση και το Ανυπότακτο Αγρίνιο για λόγους που δημοσιοποίησαν πριν τη συνεδρίαση.
Την αποχώρηση Τραπεζιώτη ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέλαβε ως υπεκφυγή καθώς σχολίασε πως η Ανατροπή Τώρα «δεν αντέχει τη διαδικασία του απολογισμού».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Τελης

    Εάν δεν κάνετε ένα κόμβο στρογγυλό ή κάτι άλλο, φτιάξτε τουλάχιστον ένα μνημείο για τους ανθρώπους που χάθηκαν εκεί…… Ακούει κανείς δήμαρχος, αντιπεριφερειάρχης, βουλευτής ;
    Τι άλλο πρέπει να γίνει ,

  2. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΧΣΑΙΡΟΝΤΑΙ…………………………………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.