Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Το τσιγκελωτό μουστάκι που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση της Αθήνας

Το τσιγκελωτό μουστάκι που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση της Αθήνας

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μπορεί να συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων, ωστόσο και η μαθητική στην Αθήνα προσέφερε όμορφες στιγμές στους παρευρισκομένους, με την παράσταση να κλέβει το τσιγκελωτό μουστάκι ενός αστυνομικού.

Ο αστυνομικός που έκλεψε την παράσταση στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας / φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC

Μαθητές από τα σχολεία της Αθήνας συμμετείχαν όπως κάθε χρόνο στην παρέλαση. Πρόσωπα χαμογελαστά από μαθητές, γονείς και όσους βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της εθνικής εορτής. 

 

Μια διαφορετική παρουσία ξεχώρισε στην παρέλαση και δεν είχε να κάνει με κάποιον που συμμετείχε ενεργά, αλλά ήταν σε υπηρεσία. Πρόκειται για έναν αστυνομικό που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, με τον ένστολο να κερδίζει το κλικ του φωτογράφου χάρη στο τσιγκελωτό του μουστάκι.

Σημαιοφόροι και μαθητές χαρούμενοι και περήφανοι

Μία μαθήτρια σημαιοφόρος στην παρέλαση στην Αθήνα για την 28η Οκτωβρίου

Η παρέλαση όμως ήταν για τους μαθητές. Σημαιοφόροι, παραστάτες και συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Μία μαθήτρια με μαντίλι συμμετέχει στην παρέλαση του σχολείου της στο κέντρο της Αθήνας

Οι μαθητές, συγκεντρωμένοι για να μη χάσουν το βήμα τους, έριχναν κλεφτές ματιές δεξιά και αριστερά για να εντοπίσουν τους γονείς και τους φίλους τους που είχαν πάει στην Αθήνα για να τους δουν να παρελαύνουν.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης όλοι οι μαθητές ήταν χαρούμενοι για τη συμμετοχή τους και πόζαραν στους φωτογραφικούς φακούς των γονιών τους με τη σημαία στο χέρι και με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

Με ανοιχτό γιακά και χαλαρό κόμπο γραβάτας μετά την παρέλαση ο μικρός μαθητής κρατά την ελληνική σημαία και κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό

Περήφανοι γονείς πήγαν να δουν τα παιδιά τους στην παρέλαση

Πλήθος κόσμου στην Αθήνα

Με τα κάγκελα και τις διαπιστεύσεις να αποτελούν πια παρελθόν από τις παρελάσεις, οι γονείς των μαθητών βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να δουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Τα χαμόγελα περίσσευαν!

Μία γυναίκα με νικάμπ παρακολουθεί την παρέλαση

 iefimerida.gr  

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.