Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

To Wikileaks, το Μεσολόγγι και ο Μοσχολιός…

αρχείο λήψης

To Wikileaks έχει προκαλέσει από χθες σάλο στην πολιτική σκηνή της χώρας μετά την αποκάλυψη των απαράδεκτων αναφορών στελεχών του ΔΝΤ για την Ελλάδα.
Το WikiLeaks είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.
Μιας και είναι λοιπόν στην επικαιρότητα, το WikiLeaks να αναφέρουμε πως το 2012 είχε αποκαλύψει έγγραφα και με …αγρινιώτικο και μεσολογγίτικο ενδιαφέρον. Αφορούσαν την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010.
Το WikiLeaks αποκάλυψε τότε αναφορά με email, της 12ης Αυγούστου 2010, γνωστού έλληνα δημοσιογράφου προς το περιοδικό παγκόσμιας στρατηγικής stratfor.com στο οποίο περιέγραφε τις υποψηφιότητες (για τις κάλπες του Νοεμβρίου) σημειώνοντας πως τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα από τα μέσα Ιουλίου και παρά την οικονομική κρίση, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως θα τις κερδίσει . Εκτιμούσε ο δημοσιογράφος μάλιστα πως στο Αγρίνιο ο Παύλος Μοσχολιός θα είναι πρώτος στις προτιμήσεις.
Στο Μεσολόγγι, αντίστοιχα, ο δημοσιογράφος ενημέρωνε το stratfor.com για το πλήθος των (φερόμενων τότε) υποψηφιοτήτων εμπλέκοντας Τέγα, Βερελή , Αλετρά , Γουλοσπύρο , Χρ.Στέλιο , Κατσούλη , Πετρόπουλο και Λιαπίκο. Βέβαια καποια από αυτά τα ονόματα ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας.

Διαβάστε την…αναφορά:

?
?

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.