Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

«Το υπουργείο κατάλαβε ότι δεν έχουμε κοινό μέτωπο για το Πανεπιστήμιο, πως να μας πάρουν στα σοβαρά έτσι;»

«Το υπουργείο κατάλαβε ότι δεν έχουμε κοινό μέτωπο για το Πανεπιστήμιο, πως να μας πάρουν στα σοβαρά έτσι;»

Αν βγήκε κάτι από την χθεσινή διαδικτυακή συνάντηση δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, Περιφέρειας, βουλευτών και πανεπιστημιακών είναι ότι δεν έχουμε ούτε τώρα μια ενιαία πρόταση που θα πείσει το υπουργείο, το οποίο θυμίζουμε ότι περικόπτει τα εδώ τμήματα “πατώντας” πάνω στο νέο νομοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα.

Όπως λέει στο agrinionews.gr o Β.Σ. που παρακολούθησε τα όσα συνέβησαν “ενώ το πανεπιστήμιο το παίρνουν και έχουν μείνει δύο τμήματα ένας βουλευτής ήρθε με σχέδιο 8 τμημάτων(!), ο δήμαρχος με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου επέμειναν ότι μόνο αυτόνομο πανεπιστήμιο είναι η λύση και ο περιφερειάρχης ήταν ο μόνος συγκρατημένος. Τρεις γραμμές από δημόσια πρόσωπα που είναι κοντά στην κυβέρνηση συν ένας βουλευτής ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί έναν πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ! Πως να μας πάρουν σοβαρά έτσι;”.

Κάπως έτσι το μόνο που έμεινε είναι ένα διαδικτυακό δημοψήφισμα που τρέχει στο “avaaz” ΕΔΩ για να κάνουμε(τώρα;) αυτόνομο ίδρυμα και ίσως το σημαντικό ότι άνοιξαν τα στόματα των καθηγητών, οι οποίοι-τώρα που κατεβαίνουν ρολά-αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις της Πρυτανείας και την ανέντιμη συμπεριφορά του Πανεπιστημίου Πατρών προς τα τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. πώς;

    Δε θα μας πάρουν στα σοβαρά.
    Πολυφωνία εκεί που δε χρειάζεται.
    Προτάσεις εκτός τόπου και χρόνου και εντός του φαντασιακού.
    Ο χαμένος; Η πόλη. Ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.