Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Τον συγγραφέα Γιάννη Μιχ. Καρακώστα τίμησε η Βιβλιοθήκη Αγρινίου

Τον συγγραφέα Γιάννη Μιχ. Καρακώστα τίμησε η Βιβλιοθήκη Αγρινίου

Τον συγγραφέα-ποιητή και στοχαστή Γιάννη Μιχ. Καρακώστα τίμησε η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου με αφορμή την δωρεά 38 βιβλίων του.Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες, Τετάρτη 28η Νοεμβρίου ,στις 18.00 στον χώρο του αναγνωστηρίου.
Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια της βιβλιοθήκης, κυρία Δήμητρα Λουκοπούλου και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό.
Ο δημοσιογράφος Κώστας Καρακώστας παρουσίασε την προσωπικότητα και το πνευματικό έργο του συγγραφέα ενώ αποσπάσματα από λογοτεχνικά του έργα διάβασε ο καθηγητής-τέως γυμνασιάρχης Τάκης Καρακώστας και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Παναγία Βλαχερνών” κυρία Λιάνα Τζανουλίνου-Παπαδημητρίου.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο ίδιος ο συγγραφέας-στοχαστής ο οποίος παρουσίασε συντόμως τα προς δωρεά έργα του κλείνοντας την εκδήλωση με την απαγγελία ενός ποιήματός του.
Την εκδήλωση τίμησαν,μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους ο κύριος Σπύρος Αδάμης συντονιστής της βιβλιοθήκης, ο κύριος Δημήτρης Τσούνης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, εκπρόσωποι του πνευματικού κόσμου και πολίτες του Αγρινίου.

Απόστολος Κων/νου Καρακώστας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.