Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας εκπροσωπήθηκε στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Aναφορικά με το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών 9-13 Μαΐου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας αναφέρει σε ανακοίνωση της:
IMG_20180511_085458Η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας με την λήξη του 34ου πανελλήνιου συνεδρίου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί ένα από τα καλύτερα συνέδρια που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη και το διοικητικό συμβούλιο του εθνικού τμήματος που ακούραστα όλες τις μέρες του συνεδρίου δούλευαν, ώστε να τα οργανώσουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον πρόεδρο κ. Κώστα Φραγκάκη και το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής διοίκησης Λασιθίου που εργάσθηκαν, όχι μόνο τις ημέρες του συνεδρίου αλλά και πολύ καιρό πριν, ώστε η εμπειρία μας απ’ το συνέδριο και την επίσκεψή μας στον τόπο τους να μας μείνει αξέχαστη. Τον πρόεδρο και την Γραμματέα της γενικής συνέλευσης , κ. Μπέγα Αχιλέα και Σκεύα Ζωή για την άψογη διαχείριση της συνέλευσης. Τους εκπροσώπους όλων των τοπικών διοικήσεων της χώρας οι οποίοι συνέβαλαν με την στάση τους να έχουμε μια δημιουργική συνέλευση και συζήτηση για το πώς μπορούμε να πάμε την ένωσή μας ένα σκαλί πιο ψηλά.
Στο συνέδριο η τοπική μας εκπροσωπήθηκε απ’ τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη. Εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταμώσουμε με παλιούς φίλους αλλά και να δημιουργήσουμε καινούριους. Να αναδείξουμε το έργο της τοπικής μας μέσω των εκδηλώσεων και των δράσεών της. Οι δράσεις αυτές κατέταξαν την τοπική μας μέσα στις επτά πιο δραστήριες τοπικές διοικήσεις απ’ τις πενήντα τρείς τοπικές της Ελλάδας στον τομέα των πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων. Να συμβάλουμε με τις προτάσεις μας και τις τοποθετήσεις μας στον προβληματισμό και την συζήτηση για το πώς μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη την λειτουργία της ένωσής μας. Να ανταλλάξουμε ιδέες για δράσεις και εκδηλώσεις που θα ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την εικόνα της ένωσής μας στους συναδέλφους αλλά και την κοινωνία.
Η ένωσή μας αποτελεί μια ένωση ανθρώπων με κοινό στόχο την προαγωγή της φιλίας και την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάδελφο και την κοινωνία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχόμαστε σε όλους καλή αντάμωση σε επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις της ένωσής μας, είτε αυτές είναι εθνικού επιπέδου είτε τοπικού.

SERVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

dea-synedrio2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.