Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Χορευτικά για την Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη

Χορευτικά για την Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη

2Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου διοργανώνει μια σειρά δράσεων στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).
Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, έτσι ώστε κανείς να μη στερείται το αίμα όταν το χρειαστεί, το πρόγραμμα περιλάμβανε και φέτος ενημερώσεις-ημερίδες, την σημερινή εκδήλωση και εθελοντικές αιμοδοσίες.
Τώρα, απόγευμα Τρίτης 13 Ιουνίου , είναι σε εξέλιξη στην πλατεία εκδήλωση με συμμετοχή των χορευτικών του Δήμου Αγρινίου, του Παγκρήτιου Σύλλογου και του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και βραβεύσεις. Την παρακολουθεί πλήθος κόσμου.
Αύριο , Τετάρτη 14 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, κατά τις ώρες 8:00-14:30 θα λάβει χώρα  εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α..Θα γίνει με την υποστήριξη της υπηρεσίας της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αγρινίου και τη συμμετοχή του Συλλόγου  Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων, του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» και της Ένωσης Αγρινίου.
1 2 3 4

5 6 7 8

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.