Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Καινούργιο: αποκλεισμός του δρόμου γιατί δεν πάει άλλο με τα τροχαία δυστυχήματα (video-φωτό)

Καινούργιο: αποκλεισμός του δρόμου γιατί δεν πάει άλλο με τα τροχαία δυστυχήματα (video-φωτό)

5

Σε εξέλιξη είναι στο Καινούργιο Τριχωνίδας  η συμβολική διαμαρτυρία των κατοίκων με την οποία διατρανώνουν την οργή τους για τα τροχαία δυστυχήματα που σημειώνονται  στην εθνική οδό (Αγρινίου- Θέρμου)- καρμανιόλα που διασχίζει το χωριό.
Πριν λίγα λεπτά , στις 19.10 και για λίγα λεπτά, κάτοικοι του χωριού  έκλεισαν συμβολικά το δρόμο στην είσοδο του Καινουργίου εμποδίζοντας την κυκλοφορία οχημάτων η οποία διεξάγεται  μέσω άλλου δρόμου με την Τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Τραγική αφορμή για τη σημερινή διαμαρτυρία υπήρξε το θανατηφόρο τροχαίο με  παράσυρση 55χρονου πεζού το πρωί της περασμένης Κυριακής. Το γεγονός αυτό ξεχείλισε την οργή για ένα πρόβλημα χρόνων με τους κατοίκους να ζητούν άμεσες ενέργειες.
“Κλείνουμε για μια ώρα την ματωμένη Ε.Ο Αγρινίου-  Θέρμου, στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων στο χωριό και διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά, στέλνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: Φτάνει, όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο του Καινουργίου”. Αυτό είναι το μήνυμα όσων συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.

4 3 2 1

7 6

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αλέξης αλεξιου

    Ή μόνη λύση είναι η κατασκευή διαχωριστικόυ κατα μήκος του δρόμου έτσι ώστε ουτε αναστροφες να γίνονται και ούτε κινήσεις κάθετα απότην μια άκρη στην άλλη.οι κάτοικοι θα το δεχθουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.