Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Στις εκδηλώσεις μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων στο Θέρμο ο Σάκης Τορουνίδης

Στις εκδηλώσεις Μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων, στο μνημείο που βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Κοσμά στο Θέρμο, παρέστη σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Σάκης Τορουνίδης.

Το καλαίσθητο μνημείο φιλοτεχνήθηκε με την πρωτοβουλία του δήμου Θέρμου, στον λόφο του Αγίου Κοσμά, την Κορυφή των Ηρώων, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος Νικόλαο Σιαλμά, Κωνσταντίνο Κοντογιώργο, Βασίλειο Κουρκούτα, Ευστάθιο Τσίγκα και Ευάγγελο Σταθόπουλο.

«Η απόδοση τιμής στους ήρωες του τόπου μας είναι μια πράξη που τους χρωστάμε διαχρονικά»

Αναφερόμενος στους ήρωες του Θέρμου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε:

«Η απόδοση τιμής στους ήρωες του τόπου μας είναι μια πράξη που την χρωστάμε διαχρονικά όλοι εμείς οι πολίτες που ζούμε και δημιουργούμε ελεύθεροι στην καθημερινότητά μας. Οι αεροπόροι μας έπεσαν την ώρα του καθήκοντος για τα ιδανικά της πατρίδας και την ακεραιότητά της. Τα διδάγματα των ένδοξων πράξεων των συμπολιτών μας αποτελούν φάρο για το αύριο της Ελλάδας. Θέλω να συγχαρώ τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα για την πρωτοβουλία που πήρε να φιλοτεχνήσει αυτό το εξαίσιο μνημείο και να τιμήσει όπως τους αξίζει τους ήρωές μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Μα τη κάνουν στη περιοχή τής Χόρας Κύπρου; Λέει ο λαός, ξένα γαϊδούρια τρώγονταν σε ξένη αχυρώνα ,ποιός θέλει ποιόν εκεί ; καί γιατί ; Από πού ος πού οργώνουν σε ξένα χωράφια; Και η μέν και η δε, η κύπριοι βαλαν άλλους να σπυρουν να θερισουν να αλωνισιυν στό κτοιματους ; Μετά από εκεί πού θα οργώσουν ; Ποιοί τα πουλάν τα κτήματα σε ξένους ; Γιατί βλέπουμε όλα τα κανάλια τα ελληνικά στηρίζουν τη μία πλευρά, ενο τήν άλλη τήν κατηγορούν ; Στο Κάτο Κάτο η Κύπρος δέν είναι άλλη χόρα; Τη είναι η κύπριοι σταυραδερφια δικά μου ,( θέλουν οι Αιτωλοί να πουλάν άποικοι εισβολής τήν Αιτωλία ;)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.