Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Ενοχλεί η πορεία του ΑΟ Αγρινίου…

Ενοχλεί η πορεία του ΑΟ Αγρινίου…

ImageHandler«Το Αγρίνιο δεν μου άρεσε» , ακούστηκαν να λένε και να συμφωνούν οι προπονητές του Χαρίλαου Τρικούπη και του Φίλιππου Βέροιας,  Δημητριάδης και Γκίμας ,σε χαλαρή κουβέντα πριν τη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα των ομάδων τους. Απόρησαν μάλιστα για την 4η θέση του ΑΟ Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ.
Για κακή τους τύχη η κάμερα κατέγραψε τα λεγόμενα αυτά που ,όπως είναι φυσικό, εξέπληξαν και δυσαρέστησαν τους ανθρώπους του ΑΟ Αγρινίου, με το προεδρικό δίδυμο Γερμανού- Τσιαμάκη να καυτηριάζει μέσω  facebook.
«Οι προπονητές δυο αντιπάλων συλλόγων απορούν πως το Αγρίνιο βρίσκεται στην 4η θέση. Πέρα από ατυχείς, οι δηλώσεις δείχνουν και μία εμπάθεια στην προσπάθεια που καταβάλαμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μειώνουν πιο πολύ το έργο των παιχτών μας και του προπονητή μας» ανέφερε ο Π.Γερμανός. «Ο προπονητής του Μεσολογγίου απορεί γιατί είμαστε στην τετάρτη θέση . Μάλλον θα πρέπει να ευγνωμονεί τους παράγοντες της ομάδας του που δεν έπεσε κατηγορία», σχολιάζει ο Κ.Τσιαμάκης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Στέφανος Σ

    Σου αρέσει δεν σου αρέσει μία ζωή την πλάτη του ΑΟ θα βλέπεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.