Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τουρνουά ποδοσφαίρου της ΚΝΕ στο Καινούργιο

Τουρνουά ποδοσφαίρου της ΚΝΕ στο Καινούργιο

Με το σύνθημα «Ο Αθλητισμός είναι δικαίωμα !!!», πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ τουρνουά ποδοσφαίρου στο Καινούργιο Τριχωνίδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης της ΚΝΕ στην Αιτωλοακαρνανία, στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι “να αναδειχθεί ότι ο αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα του λαού και της νεολαίας. Γιατί παίζει κύριο ρόλο στην καλή υγεία του ανθρώπου, τον βοηθά να ενταχθεί στην κοινωνία, να δουλεύει συλλογικά, να βάζει στόχους και να παλεύει γι’ αυτούς”. 

Στην ανακοίνωση παράλληλα τονίζονται τα εξής:

“Η ΚΝΕ καλεί όσους έλαβαν μέρος σε αυτήν τη δραστηριότητα και συνολικά τη νεολαία της περιοχής, να διεκδικήσουν την ανάπτυξη και τη δωρεάν παροχή της Φυσικής Αγωγής και του αθλητισμού, ώστε να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες όλου του λαού και της νεολαίας.

Να παλέψουν ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική που κάνει τη σωματική άσκηση εμπόρευμα που πουλιέται και αγοράζεται, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας να μην απολαμβάνει τα οφέλη της οργανωμένης ενασχόλησης με τον αθλητισμό”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.