Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Τους τέσσερις τοίχους άφησαν οι κλέφτες σε σπίτι στην Μπούζα Αιτωλικού

Τους τέσσερις τοίχους άφησαν οι κλέφτες σε σπίτι στην Μπούζα Αιτωλικού

Σε ερείπιο μετέτρεψαν άγνωστοι σπίτι στην περιοχή Μπούζα Αιτωλικού, κλέβοντας ότι βρήκαν μέσα και έξω από αυτό. Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένο κτήμα και χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες, που διαμένουν σε άλλη περιοχή, ως δεύτερη κατοικία, κυρίως για το καλοκαίρι.

Ωστόσο ήταν ένα σπίτι πλήρως επιπλωμένο, που μετά από την 5η διάρρηξη, που έγινε πριν από μερικές ημέρες, απέμειναν οι τέσσερις τοίχοι. Αρχικά οι δράστες είχαν κλέψει αντικείμενα από το εσωτερικό, όμως σιγά – σιγά πήραν τα πάντα, ακόμα και τα ντουλάπια, τα είδη υγιεινής, τις εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα.

Επίσης ξήλωσαν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση για να πάρουν τον χαλκό από τα καλώδια, και ότι άλλο μεταλλικό υπήρχε. Η τελευταία κλοπή έγινε πρόσφατα και ειδοποιήθηκε για μια ακόμη φορά η αστυνομία που πήρε αποτυπώματα αναζητώντας τους δράστες.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό, δεν μπορούν να έρθουν στην περιοχή και έτσι ενημερώνονται από συγγενείς τους που έχουν αναλάβει να κάνουν τις διαδικασίες. Μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ εκφράζουν την απελπισία τους για την κατάσταση αυτή, καθώς έχασαν τους κόπους μιας ζωής, αλλά οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.