Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

 Τρ. Δέλλας: «Είναι συγκινητικό να κερδίζεις το σεβασμό του κόσμου σε τόσο λίγο χρόνο» (βίντεο)

“Ότι ακούγεται για διαφωνίες με τη διοίκηση περί στήριξης άλλου υποψήφιου στη σούπερ λιγκ ή ότι έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα, είναι γελοιότητες”, ανέφερε.

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή τελευταία εντός έδρας συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα. Ο προπονητής του Παναιτωλικού εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αναγνώριση από τον κόσμο ενώ είπε και άλλα ενδιαφέροντα, τονίζοντας στις αρχές της τοποθέτησής του το δίκαιο του σημερινού αποτελέσματος. Αναλυτικά:

« Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Άρης ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι ήμασταν μια ταχύτητα κάτω. Κάποια παιδιά δεν είχαν την απόδοση που περιμέναμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα, αλλά ο Άρης με την ποιότητα που έχει κατάφερε και πήρε το αποτέλεσμα. Είμαι όμως πάρα πολύ περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν τον Παναιτωλικό στο στόχο πολύ νωρίς ενώ άλλες ομάδες παλεύουν για την παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Καταφέραμε και ανεβάσαμε παιδιά από τις ακαδημίες και η χρονιά κλείνει θετικά και τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο για την παρουσία, τη στήριξη και το ζεστό το χειροκρότημα. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα και αν και είμαι νέος προπονητής δεν περίμενα σε τόσο λίγο χρόνο να κερδίσω το σεβασμό του κόσμου.
Το σεβασμό τον κερδίζεις, δεν μπορείς να τον απαιτήσεις. Αυτό προσπαθώ σε όλη μου τη ζωή, μέσα από τη δουλειά μου.
Ο προπονητής έχει ένα κολλητό και ψάχνει να βρει ένα φίλο.  Ο κολλητός του είναι η δουλειά του και ο φίλος είναι ο χρόνος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία και το χρόνο να δουλέψω και να έχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει να μας ευχαριστεί όλους.
Δεν συζητάω ποτέ δημόσια το τι συζητάω με τους ιθύνοντες. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Ο Παναιτωλικός θα είναι στην καρδιά μου ως το τέλος της καριέρας μου.
Ότι ακούγεται για διαφωνίες με τη διοίκηση περί στήριξης άλλου υποψήφιου στη σούπερ λιγκ ή ότι έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα, είναι γελοιότητες. Είμαι προπονητής της ομάδας ως το τέλος της σεζόν και επαγγελματίας. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

 

                        Π.Κ.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.