Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Τραγέλαφος σε καφενείο του Παναιτωλίου: οι αστυνομικοί απ’ έξω και ο καφετζής με τους πελάτες κλειδωμένοι μέσα…

Τραγέλαφος σε καφενείο του Παναιτωλίου: οι αστυνομικοί απ’ έξω και ο καφετζής με τους πελάτες κλειδωμένοι μέσα…

Κωμικοτραγικά σκηνικά καταγράφονται κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ένα από αυτά έλαβε χώρα στην περιοχή του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για καφενείο που λειτουργούσε με θαμώνες και έσπευσε στο σημείο.

Όμως η αστυνομική έφοδος σταμάτησε στην πόρτα… διότι ο ιδιοκτήτης ήταν προετοιμασμένος (ή… υποψιασμένος) καθώς είχε κλειδώσει Μέσα ήταν αυτός και έξι πελάτες.

Οι ένστολοι περίμεναν καρτερικά αλλά φευ… Κανείς από μέσα δεν είχε πρόθεση να πέσει στα χέρια του…λύκου. Θαμώνες και επαγγελματίας ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν για όσο χρειαστεί κλειδωμένοι.

Πέρασε τουλάχιστον ένα τρίωρο και οι αστυνομικοί το πήραν απόφαση και αποχώρησαν.

Βέβαια ο καταστηματάρχης την καμπάνα δεν τη γλίτωσε καθώς τα στοιχεία του ήταν γνωστά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και βεβαιώθηκε σε βάρος του διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. Τη σύλληψη πάντως τη γλίτωσε όπως και οι θαμώνες το πρόστιμο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο καταζητούμενος για ποτό...

    Ήταν μάλιστα δύο περιπολικά,λες και θα έπιαναν τον εγκληματία…και όταν περνούμε τηλ για αλλά θέματα, π.χ για τους ΡΟΜΑ που δημιουργούν προβλήματα κάθε βράδυ στο παναιτωλιο δεν έρχεται πότε κανένας…ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

  2. Ο Αιτωλος...

    Ήταν μάλιστα δύο περιπολικά λες και θα έπιαναν τους εγκληματίες του χωριού…οταν περνούμε τηλ για αλλά θέματα και ζητάμε την βοήθεια της αστυνομίας π.χ ΡΟΜΑ,δεν έχουμε τέτοια αστυνομική παρουσία όπως είχαμε για τον καφετζή…που καθόταν ο άνθρωπος και έπινε ένα κρασάκι στο μαγαζί του..ελεος πια…ΝΤΡΟΠΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.