Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον Αγρινιώτη Λάμπρο Νταλαπέρα

Τραγικό είναι το φινάλε στις αναζητήσεις για τον 63χρονο Λάμπρο Νταλαπέρα, τον Αγρινιώτη που κατοικούσε στη Λευκάδα και ο οποίος αγνοούνταν από την 28η Ιανουαρίου, ημέρα που έφυγε από την οικία του με το όχημα του.
Όλες οι έρευνες και οι αναζητήσεις απέβησαν άκαρπες αν και είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Λευκάδας καθώς οι κάμερες δεν είχαν καταγράψει διέλευση του οχήματος του από τη γέφυρα.
Σήμερα ωστόσο ψαράς εντόπισε το αυτοκίνητο του Λάμπρου Νταλαπέρα βυθισμένο στην άκρη του λιμανιού της Νικιάνας με τη σορό του άτυχου άνδρα μέσα.
Πλέον από το Λιμενικό με τη συμμετοχή δυτών είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος που βρίσκεται σε βάθος 6 μέτρων.
Δύτης που συμμετέχει στην επιχείρηση μιλώντας στο lefkadapress.gr σημειώνει πως «το αυτοκίνητο είναι ανάποδα μέσα στη θάλασσα, για αυτό περιμένουμε και δεύτερο δύτη ώστε να βοηθήσει να μπορέσουμε να γυρίσει κανονικά το αυτοκίνητο για να το ανασύρει το Λιμενικό».
Ο ψαράς που ξεκίνησε με τη βάρκα του να πάει στη δουλειά του και βρήκε στη θάλασσα το αυτοκίνητο δήλωσε στο lefkadapress: «Εφτά το πρωί και μόλις τελειώσαμε όπως γύρναγα κοιτάζοντας κάτω κάτω έτσι μη τυχόν δούμε τίποτα, βρήκαμε το αμάξι. Ήταν καθαρά τα νερά από τις μόνες ημέρες – δύσκολο- και ήταν γύρω στα έξι μέτρα».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του lefkadapress.gr , για περισσότερες  από τρεις ώρες Λιμενικό, δύτες και Αστυνομία προσπαθούσαν από βάθος περίπου 6μισι μέτρων να ανασύρουν το αυτοκίνητο του Λάμπρου Νταλαπέρα, δυστυχώς με τον ίδιο μέσα που βρέθηκε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Νικιάνας από ψαρά.

Η προσπάθεια των δύο δυτών,καθώς και των ανδρών του Λιμενικού, ήταν πάρα πολύ δύσκολη, γιατί εκτός από το βάθος που βρισκόταν το αυτοκίνητο ήταν και γυρισμένο ανάποδα.

Πριν λίγη ώρα ανασύρθηκε το αυτοκίνητο και οδηγείται με τον γερανό στην Πυροσβεστική.

Φωτό -βίντεο lefkadapress.gr 

 


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.