Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Τραγικό: Ο 18χρονος Μιχάλης σκοτώθηκε μετά την πρώτη ημέρα στη δουλειά…

Είχε βρει νυχτερινή εργασία σε κέντρο εκδηλώσεων – Η τελευταία συνομιλία με την μητέρα του που προσφέρθηκε να τον πάρει από το κέντρο εκδηλώσεων στις 7 το πρωί

ImageHandlerΣτις 12 το μεσημέρι στο χωριό Αμπελούζος στη Μεσαρά Ηρακλείου οικογένεια, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη που χθες το πρωί ξεψύχησε στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Μία ακόμη τραγική λεπτομέρεια είναι ότι προχθές το βράδυ ήταν η πρώτη – και δυστυχώς η τελευταία – ημέρα του Μιχάλη στη δουλειά και, όπως αναφέρουν συγγενικά του πρόσωπα, ήταν ενθουσιασμένος που είχε βρει την συγκεκριμένη εργασία.

Ο 18χρονος Μιχάλης ήθελε να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι και έτσι βρήκε νυχτερινή δουλειά για το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς. Ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα. Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της.

Πηγή: cretapost.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.