Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του ιδιοκτήτη να σώσει τις τρεις γυναίκες

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του ιδιοκτήτη να σώσει τις τρεις γυναίκες

Με βαριοπούλα προσπάθησε να γκρεμίσει τον τοίχο για να τις απεγκλωβίσει – Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην ταβέρνα στην Καλαμάτα – Μια συνηθισμένη αλλαγή φιάλης υγραερίου οδήγησε στην τραγωδία.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετά την τραγωδία στην ταβέρνα «Διόνυσος», όπου τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που προκλήθηκε από μία συνηθισμένη αλλαγή φιάλης υγραερίου.

Η φλόγα σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε τα έξι μέτρα, με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να προσπαθεί με βαριοπούλα να γκρεμίσει τον τοίχο για να απεγκλωβίσει τις τρεις γυναίκες.

Την είσοδο της μικρής κουζίνας έκλεισαν οι φλόγες εγκλωβίζοντας τις δύο εργαζόμενες και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να τις σώσει. Μη μπορώντας να μπει μέσα στην κουζίνα, στην απόγνωσή του αρπάζει μια βαριοπούλα και προσπαθεί να γκρεμίσει τον τοίχο για να σώσει τις τρεις γυναίκες που έχουν εγκλωβιστεί. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τραγικό θάνατο βρήκαν οι δυο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, 53 ετών. Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Καλαμάτα διακομίσθηκε επίσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ καθώς και μια ακόμα 27χρονη εργαζόμενη με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Όλες οι εστίες στην κουζίνα είναι ανοιχτές, υπάρχει δηλαδή φλόγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η καινούργια φιάλη έχει διαρροή ήρθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας και έγινε η έκρηξη.

kalm4
kalm3
kalm2
kalm1
kalm0

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.