Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Tραγωδία: βρέθηκε στον Εύηνο η σορός του 33χρονου

emak_0

Tραγικό φινάλε στις έρευνες για τον 33χρονο που εξαφανίστηκε καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και έφυγε από το χωριό του το Κουτσοκέρι Μεσολογγίου με κατεύθυνση ελαιοτριβείο της περιοχής .
Η σορός του εντοπίστηκε σε σημείο της κοίτης του ποταμού Ευήνου κοντά στο Περιθώρι με όλες τις ενδείξεις να κατατείνουν στο ενδεχόμενο του πνιγμού.
Από χθες το απόγευμα οι έρευνες προσανατολίστηκαν σε σημεία του Ευήνου τα οποία επισκεπτόταν τακτικά ο άτυχος 33χρονος που γνώριζε την περιοχή καθώς πλησίον του ποταμού υπάρχει κτήμα της οικογένειας του. Αστυνομία, ΕΜΑΚ, πυροσβεστική και ομάδα διάσωσης «χτένιζαν» την περιοχή επικεντρώνοντας σε συγκεκριμένα σημεία με στάσιμα νερά της κοίτης του ποταμού κοντά στα οποία βρέθηκαν τα ρούχα του 33χρονου.
Η νύχτα δυσχέρανε τις έρευνες ενώ από ένα σημείο με στάσιμα και λασπώδη νερά γινόταν διαρκώς άντληση καθώς υπήρξαν ενδείξεις πως ίσως εκεί έπεσε ο νεαρός. Δυστυχώς οι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν καθώς σήμερα στις 10.30 δύτης εντόπισε τη σορό του 33χρονου στο εν λόγω σημείο όπου το νερό έχει βάθος 2-3 μέτρα.
Ως πιθανότερη αιτία εκτιμάται ο πνιγμός μετά από πτώση. Πιθανολογείται δηλαδή, κατευθυνόμενος ή επιστρέφοντας από το κτήμα του να παραπάτησε ο νεαρός  και να μην κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το εν λόγω σημείο. Η έρευνα ωστόσο για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος είναι σε εξέλιξη ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.
Η τραγική αυτή εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην περιοχή του 33χρονου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.