Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς στο Αγρίνιο: «Είμαστε έτοιμοι για δουλειές»

Η ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς στο Αγρίνιο: «Είμαστε έτοιμοι για δουλειές»

Κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες της Αιτωλοακαρνανίας να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς για τα επενδυτικά τους σχέδια απηύθυναν, με δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ,  ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Chief Executive Officer (CEO) Χρήστος Μεγάλου .

Με αφορμή την επίσκεψη στο Αγρίνιο, οι δύο άντρες επεσήμαναν την μεγάλη δυναμική που έχει η οικονομία της περιοχής καθώς και τη συμμετοχή της στην εθνική οικονομία. Εξήραν ειδικά τις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα προς την κατεύθυνση της πράσινης ανάπτυξης και των ΑΠΕ και κάλεσα τους επιχειρηματίες της Αιτωλοακαρνανίας να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της Πειραιώς για τα επενδυτικά τους σχέδια.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόοδο του σχεδίου «Ηρακλής» για την ελάφρυνση των κόκκινων δανείων, που αφορά πλήθος δανειοληπτών και από την Αιτωλοακαρνανία, αμφότεροι επεσήμαναν ότι η Τράπεζα Πειραιώς αναμένει το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να βοηθήσει στο μεγάλο θέμα της ελάφρυνσης των κόκκινων δανείων, κάτι που είναι στις μεγάλες προτεραιότητες των ευρωπαϊκών θεσμών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ θα λάβει χώρα εκδήλωση σε γνωστό κοσμικό κέντρο και εκεί αναμένεται να παρουσιαστεί ο στρατηγικός σχεδιασμός της Τράπεζας για το 2020.

Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται παρόμοια ομιλία της Τράπεζας με προσκεκλημένους τους επιχειρηματίες του Αγρινίου .

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Χαντζηνικολάου

O Chief Executive Officer (CEO) Χρήστος Μεγάλου

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ????? CHRISTOS

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    CHRISTOS, ας ,μην ψήφιζες Συριζα που απαξίωσε κατά 98% τις μετοχές τους για να μην κάνουν και αυτοί απολύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.