Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Τραπεζιώτης: δεν εγκαταλείπω τον δήμο Αγρινίου

Χθες  διακινήθηκαν πληροφορίες πως ο  Δημήτρης Τραπεζιώτης προσανατολίζεται σε αποχώρηση του από τη διεκδίκηση της δημαρχίας Αγρινίου.

Ο ίδιος σε  δήλωση του σήμερα κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη υποστηρίζοντας πως «ουδέποτε διεκδίκησα και ουδόλως μ’ ενδιαφέρει να μετακινηθώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να εγκαταλείψω τον Δήμο Αγρινίου».  Η δήλωση Τραπεζιώτη:

Πληροφορήθηκα από τον τύπο καθώς επίσης και από έκπληκτους φίλους ότι εγκαταλείπω τον στίβο των κοινών αλλά και τον Δήμο Αγρινίου και προσανατολίζομαι προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όλες αυτές οι πληροφορίες που διαχέονται στα ΜΜΕ αποτελούν ασύστολα ψεύδη. Ουδέποτε διεκδίκησα και ουδόλως μ’ ενδιαφέρει  να μετακινηθώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να εγκαταλείψω τον Δήμο Αγρινίου.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πολιτική μου παρουσία ενοχλεί τους υπολογισμούς διαφόρων κέντρων εγκατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή μας, τα οποία πολέμησα μέχρι σήμερα σθεναρά και θα συνεχίσω να αντιμάχομαι γιατί θεωρώ ότι είναι υπεύθυνα για το τέλμα, την υστέρηση και την υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας.

Στόχος της πολιτικής μου παρέμβασης, η οποία υπερέβαινε πάντα τα στενά κομματικά πλαίσια, είναι η υπεράσπιση του τοπικού δημοσίου συμφέροντος και η ανόρθωση του Δήμου Αγρινίου σε επίπεδο Ευρωπαϊκό, δηλαδή σε ένα Δήμο δημιουργικό με νομιμότητα, διαφάνεια, λογοδοσία και καινοτομία με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν ανήκω στους επαγγελματίες πολιτικούς χωρίς επάγγελμα που έμαθαν να ζουν από το Κράτος και  το Κόμμα αλλά αγωνίζομαι για τη θεσμική ενίσχυση και ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την οποία είχα και έχω μια σχέση πάθους και αλήθειας.

Τα δύσκολα χρόνια του μνημονίου οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο και πεποίθησή μου είναι ότι  η μοναδική λύση και διέξοδος είναι η Αποκέντρωση με  ισχυρή και βιώσιμη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. MHΤΣΟ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ.........

  Μπράβο Δημήτρη. Ούτε και μεις θα σε εγκαταλείψουμε προς χάριν των βαθυπασόκων που είπαν να πιάσουν καινούργιο στασίδι και να βολευτούν μέχρι τα γεράματα. Εμείς φτιάξαμε το ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι αφου δεν τους χωράει πουθενά και τους μούτζωσαν ας πάνε τελικά σπίτι τους. Και πάλι μπράβο

 2. Λουκάς Καλημπας

  Τραπεζιωτης και Καζαντζής οι πιο καθαροί για τον Δήμο!Μακράν οι καλύτεροι!

 3. Ανώνυμος

  Τραπεζιώτης: ‘δεν εγκαταλείπω τον δήμο Αγρινίου’. Οι δημότες Αγρινίου με εγκαταλείπουν!

 4. Σωτήρης

  Τι πόνο να δώσει ρε φίλε…με αυτά που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδοντας τη χώρα πανεύκολα στο Σόρος και στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ…(χειρότερα κι από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ)…τι να υποστηρίξεις….Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η….μόνο ΕΠΑΜ….πλέον κι αντιμνημονιακές δυνάμεις…οι υπόλοιποι πλέον ΕΙΣΤΕ εχθροί και δωσίλογοι….τόσο απλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.