Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Τραπεζιώτης και Καζαντζής ζητούν παραίτηση Γκρίζη

Τραπεζιώτης και Καζαντζής ζητούν παραίτηση Γκρίζη

Η συγνώμη του αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου αθλητισμού Νίκου Γκρίζη για τα λάθη και τις αστοχίες του Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» δεν έγινε από όλους δεκτή…

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα» Δημήτρης Τραπεζιώτης υπογράμμισε πως δεν θα δεχτεί τη συγνώμη ζητώντας μάλιστα την παραίτηση Γκρίζη του. Κάλεσε μάλιστα τον δήμαρχο Αγρινίου να παραιτήσει τον αντιδήμαρχο εάν  δεν το κάνει ο ίδιος .

Σύμφωνα με τον κ. Τραπεζιώτη ο ημιμαραθώνιος στη μνήμη  του Μιχάλη Κούση είναι ένα εμβληματικό γεγονός και κορυφαία δραστηριότητα που αντί να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο υποβαθμίζεται.  Έκανε λόγο για γενική κατακραυγή και για αντιδήμαρχο που εκτέλεσε ανεπαρκώς τα καθήκοντα του.

«Προσέβαλε τη μνήμη του Μιχάλη Κούση αλλά και το κύρος του δήμου ως  θεσμικής οντότητας», ανέφερε.

Σε σχόλιο του επί του θέματος ο ανεξάρτητος σύμβουλος Νίκος Καζαντζής αναφέρει:  “Τα πολιτικά πρόσωπα όταν ζητούν συγγνώμη για τις πράξεις ή παραλείψεις τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη, πρέπει και να παραιτούνται. Αλλιώς μάλλον προσπαθούν να ζητήσουν παράταση στην θέση τους και ανοχή για τις ελλείψεις τους. Το φιάσκο στον αγώνα “Μιχάλης Κούσης” ας γίνει παράδειγμα και αρχή προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον”.

Στον αντίλογο του ο αντιδήμαρχος Ν.Γκρίζης ανέφερε πως δεν θα τον κρίνει ο κ. Τραπεζιώτης αλλά ο δήμαρχος και όλους ο κόσμος τον Μάιο του 2019.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Άκης Ροδίτης

    Από τις θέσεις τους παραιτούνται μόνο οι αποτυχημένοι. Δεν παραιτούνται αυτοί που κάνουν μια αποτυχία ήσσονος σημασίας μπροστά στο μεγάλο έργο που έχουν να παρουσιάσουν. Η δημόσια συγνώμη δείχνει το ήθος του αντιδημάρχου και καταδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας αυτών που «πολιτεύονται» με όρους καφενείου θολωμένοι από προσωπική εμπάθεια.

    #ΒΓΗΚΕ_Η_ΨΕΙΡΑ_ΣΤΟ_ΑΛΩΝΙ_ΠΕΡΠΑΤΕΙ_ΚΑΙ_ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.