Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Τραπεζιώτης: «Τόπος να ζεις», αλλά κάρτα στάθμευσης δεν θα βρεις…

τραπεζιώτης

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα παράπονα και οι καταγγελίες των δημοτών του Αγρινίου, που θέλουν να μεταβούν με το όχημά τους στο κέντρο, για την έλλειψη από τα σημεία πώλησής τους, των καρτών που χρειάζονται προκειμένου να χρησιμοποιήσουν νόμιμα τις σημασμένες θέσεις στάθμευσης. Αυτό υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα» Δημήτρης Τραπεζιώτης.
Καλεί τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που θα επισπεύσουν τη λύση του προβλήματος, ούτως ώστε να μην επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών η μάταιη αναζήτηση μιας κάρτας στάθμευσης…

Αναλυτικά υποστηρίζει ο Δημήτρης Τραπεζιώτης:

Έχει αποδειχθεί στην πράξη, πως η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στους δρόμους του κέντρου της πόλης, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων και συμβάλλει άμεσα στην ελαχιστοποίηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα παράπονα και οι καταγγελίες των δημοτών που θέλουν να μεταβούν με το όχημά τους στο κέντρο, για την έλλειψη από τα σημεία πώλησής τους, των καρτών που χρειάζονται προκειμένου να χρησιμοποιήσουν νόμιμα τις σημασμένες θέσεις στάθμευσης.
Κάρτες δεν υπάρχουν στην αγορά, αλλά η Δημοτική Αστυνομία κάνει κανονικά τη δουλειά της και μοιράζει αφειδώς κλήσεις
Ο αποκλειστικός προμηθευτής των καρτών, ο οποίος φέρει και την ευθύνη για τη μη διανομή τους στα σημεία πώλησης, είναι ο Δήμος Αγρινίου.
Καλούμε τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που θα επισπεύσουν τη λύση του προβλήματος, ούτως ώστε να μην επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών η μάταιη αναζήτηση μιας κάρτας στάθμευσης…
Μέσα από αυτές τις καθημερινές περιγραφές, φανερώνεται η ολιγωρία και η ανεπάρκεια που χαρακτηρίζουν το σύνολο της λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Οκτώβριος Καίσαρ

  Άρχισες το κάπνισμα;
  Απο τώρα;
  Δηλαδή όσο ζυγώνει ο καιρός της αποκαθήλωσης, θα πέσεις στα βαριά;
  Ξεκίνα από τώρα συνεδρίες για να μη σου πέσει βαρύ.
  Είσαι σε ηλικία εμφραγματος.

 2. ακης ροδιτης

  Καισαρ. Αν και εσεις οι αριστεροι δεν χαμπαριαζετε αφου τα περιμενετε ολα τζαμπα απ το κρατος που πληρωνουν οι αλλοι, θα σας δωσω μια ιδεα για φιλελε promotion. Στις εκλογες αντι για φυλλαδια, να μοιραζετε καρτουλες σταθμευσης με τη φατσα του Τραπεζιωτη. Αναλογη ιδεα με αυτη του Μπαλτα να μοιρασει μπουκαλια νερο στα γεροντια εξω απο τις κλειστες τραπεζες των capital controls… Με νερο Κορπη εκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τραπεζες, με χαρτι σταθνευσης σκληρο για τζιβανες θα κλεισει και ο Τραπεζιωτης και το Δημο Αγρινιου ΑΝ εκλεγει! Γιατι δεν κλεινουν μονο τραπεζες και επιχειρησεις. Κλεινουν και οι ΟΤΑ κανονικα και με λουκετο!

  Υ.Γ. Παρε και συ μια ιδεολογικη laxatol να σου φυγει το σφιξιμο του ΣτΕ απ τη μουρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.