Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Τραπεζομάντηλα : Αναπόσπαστο κομμάτι διακόσμησης & λειτουργικότητας

Τραπεζομάντηλα : Αναπόσπαστο κομμάτι διακόσμησης & λειτουργικότητας

Στο παρελθόν τα πράγματα ήταν – για τις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον, λίγο πολύ ξεκάθαρα. Τα τραπεζομάντηλα ήταν για τους περισσότερους ένα αντικείμενο με συγκεκριμένη χρήση: να σκεπάζει και να προστατεύει το τραπέζι.

Σήμερα το τραπεζομάντηλο τείνει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ ενός σύγχρονου σπιτιού υπηρετώντας άλλες φορές μια μοντέρνα και άλλες φορές μια πιο κλασσική προοπτική. Η ποικιλία σε σχέδια, υφάσματα στυλ, επιτρέπει στο τραπεζομάντηλο να κερδίσει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στο χρηστικό κομμάτι αλλά και στο διακοσμητικό.

Τι μπορώ να βρω σήμερα στην αγορά:

Τραπεζομάντηλα φαγητού

Αλέκιαστα ή όχι, ένα είναι το δεδομένο για τα σύγχρονα τραπεζομάντηλα φαγητού. Μπορούν να είναι σύγχρονα, πρωτότυπα και πολύ μα πολύ στιλάτα.

Η βαρετή εκδοχή ενός τραπεζομάντηλου με μόνο σκοπό να προστατέψει και να σκεπάσει το τραπέζι είναι πια παρελθόν, δίνοντας τη θέση της σε κομμάτια που ναι, μπορούν να έχουν ακόμα και διακοσμητικό ρόλο.

Τα τραπεζομάντηλα φαγητού πλέον γίνονται μια ενδιάμεση πρόταση που συνδυάζει τη 2 σε 1 λογική και μπορεί να γίνει μια πρόταση που όχι μόνο θα διευκολύνει, αλλά και θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας.

Αλέκιαστα τραπεζομάντηλα φιγούρας(διακοσμητικά)

Για εσάς που ζητάτε μια στιλάτη πρόταση που δεν θα κάνει τη ζωή σας δύσκολη, τα τραπεζομάντηλα φιγούρας(διακοσμητικά), είναι σίγουρα μια ιδιαίτερα πρακτική όσο και όμορφη λύση.

Τι είναι τα αλέκιαστα τραπεζομάντηλα φιγούρας;

Αυτό που λέει η λέξη φυσικά. Πρόκειται για διακοσμητικά τραπεζομάντηλα που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στους λεκέδες. Πρακτικά ένα τέτοιο τραπεζομάντηλο συνδυάζει 2 σε 1 καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζομάντηλο φαγητού.

Τραβέρσα τραπεζιού(ράνερ)

Θέλετε μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας; Η τραβέρσα είναι ακριβώς αυτό που  αναζητάτε.

Η τραβέρσα τραπεζιού(ράνερ), είναι ένα τραπεζομάντηλο με ξεκάθαρα διακοσμητικό χαρακτήρα. Τοποθετείται με τη μορφή ορθογωνίου σχήματος αφήνοντας ένα κομμάτι του επίπλου ακάλυπτο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών στιλιστικών επιλογών καθώς μια τραβέρσα τραπεζιού μπορεί άνετα να συνδυαστεί με ένα διακοσμητικό τραπεζομάντηλο δίνοντας πολλούς και ενδιαφέροντες στιλιστικούς συνδυασμούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.