Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Τρελό τρολάρισμα Βαρεμένου στην Μεγαλοοικονόμου

varemenos

Θα ήταν ως κάτωθι το κείμενο, αν μας ήταν προφανές ότι δεν συνέβη προχθές την Δευτέρα. Έπεσε στην ίδια παγίδα από χθες η στήλη, όπως πέσαν και πολλοί που βρήκαν το βίντεο στα social media. Είναι παλιότερο λοιπόν. Ε, και; Είναι  μια χαρά, παρότι δυστυχώς έρχεται η πραγματικότητα να διαψεύσει μια πολύ ωραία ιστορία! Αφήστε το ως έχει, κρατήστε το φανταστικό σενάριο να συνέβαινε προχθές και απολαύστε:

Είπε να την καψονάρει, ως «παλιός», την άρτι αφιχθείσα στην κοινοβουλευτική του ομάδα κ. Μεγαλοοικονόμου  ο συντοπίτης μας βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος προήδρευε της διαδικασίας στη Βουλή όταν εκείνη σηκώθηκε να μιλήσει.

Ίσως δεν είχε υπόψη του τι επρόκειτο να ανακοινώσει το άλλοτε στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων που σύμφωνα με το βιογραφικό της έχει «μεταλυκειακές σπουδές στην λογιστική και την γραμματειακή υποστήριξη».

Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Βαρεμένος προέβη σε τρολάρισμα άνευ προηγουμένου όταν είδε το νέο κυβερνητικό asset να προσπερνάει το βήμα των ομιλητών, να προχωράει, να προχωράει, και λίγο πριν βγει εντελώς από το κτίριο να στρίβει προς το προεδρείο!

Η εν λόγω κυρία κατάλαβε το λάθος της, ο Γιώργος Βαρεμένος της είπε κάτι σαν «καλά που πας;» και εκείνη πήγε στη θέση του ομιλητή να εξηγήσει πως αυτά τα προαπαιτούμενα είναι καλά και την εμπνέουν, δεν είναι σαν εκείνα τα παλιά τα εθελόδουλα και τα ξενοκίνητα.

Τότε ο προεδρεύων συντοπίτης μας πρώτα έκανε πλάκα λέγοντας «να βάλουμε κάποιον να συνοδεύσει την κυρία Μεγαλοοικονόμου στο βήμα»(!), ενώ όταν είδε ότι τα είχε μπερδέψει η κυρία νο154 ακούστηκε και πάλι Γ. Βαρεμένος να λέει «ναι, τώρα που το βρήκατε όμως(σ.σ. το βήμα…) ξεκινήστε καμιά φορά»!

Βρε, τι ωραία περνάνε στη Βουλή, τελικά. Καλή διάθεση να υπάρχει κι απαλλαγή από τα Μνημόνια και μια αισιοδοξία, όσο να ‘ναι, θα βρεθεί. Στεγνό και κοφτερό πάντως το χιούμορ του Γιώργου Βαρεμένου…

Σ.Σ. Θαυμάσιο είναι και έτσι!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.