Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Τρελό ύπνο έριχναν τα ιδιωτικά κανάλια την ώρα του σεισμού. Μόνο ΕΡΤ!

Έσκισαν τα ιδιωτικά κανάλια χθες το βραδάκι που ο τόπος πήγαινε πέρα δώθε στη Δυτική Ελλάδα. Ανάθεμα κι αν ξύπνησε κανένας να μας ενημερώσει κι εμάς. Τι Σκάι και ιστορίες, τι το άλλο  το Open του Σαββίδη, τι τα άλλα τα πιο παραδοσιακά… Βρε, τίποτε! Μέχρι Mega βάλαμε κάποια στιγμή μήπως και είχε ξεμείνει από τα παλιά εκεί ο Στραβελάκης ή, ίσως, ο Χατζηνικολάου με το χαρακτηριστικό μαλλί του.

Μόνο η ΕΡΤ έκανε συνδέσεις, αν μετρήσαμε καλά τρεις τον αριθμό μεταξύ 2 και 3 τη νύχτα,  από το κεντρικό στούντιο αρχικά και στην συνέχεια σε σύνδεση με την Ζάκυνθο. Και μιλάμε για τις πρώτες ώρες, μετά δεν έχει και σημασία, πήγε για ύπνο ο κόσμος.

Η γνωστή διένεξη ποιος τα λέει πιο αντικειμενικά, δηλαδή η  κρατική ή η ιδιωτική τηλεόραση, είναι διασκεδαστική  διότι πιάνουν όλοι από μια «παράταξη» και δεν μιλάνε για την ενημέρωση αλλά για το κόμμα που στηρίζει ο καθένας.

Όμως  χθες που ο κόσμος αναρωτιόταν τι μπορεί να έχει συμβεί στο επίκεντρο, η ενημέρωση από τα ιδιωτικά κανάλια ήταν της πλάκας. Όταν ξυπνάς μέσα στη νύχτα και βλέπεις από το Γεωδυναμικό ή το Ευρωμεσογειακό ότι έγινε σεισμός 6.7 ρίχτερ (τόση ήταν η αρχική εκτίμηση)στη γειτονιά σου(κι ενώ ακόμα οι λάμπες κάνουν τραμπάλα!)εκεί είναι που θέλεις κάποιον να σου δείξει τις πρώτες εικόνες από την περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο.

Σιγά μην ξύπνησε κανείς. Θα μου πεις η ΕΡΤ έχει τόσο προσωπικό που κανονικά θα έπρεπε να δείχνει ρεπορτάζ πριν γίνει ακόμα ο σεισμός! Σωστό κι αυτό. Όμως οι ιδιώτες αν δεν έχουν πουθενά ανταποκριτές και βολεύονται με «δανεικούς» ή με ό,τι βρίσκουν στα social media να μην «πουλάνε» πανελλαδικά κανάλια.

Είναι σίγουρο ότι αν είχε γίνει ο σεισμός αυτός(χτύπα ξύλο)κάπου στον Σαρωνικό όλη νύχτα θα είχε ζωντανές συνδέσεις… Εμείς εδώ δυτικά παίρναμε φίλους που δουλεύουν στα νησιά να μας πουν αν έχει μείνει το μπαρ στη θέση του, γιατί αν περιμέναμε από «τα κανάλια»…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Johny68

    χαλάς το όνειρο απ’αυτούς που θέλουν να ρίξουν το μαύρο στην ερτ και ευαγγελίζονται καθημερινά την ιδιωτική τηλεόραση.

  2. Ανώνυμος

    ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.ΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΟΥΣΑΝ………….CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.