Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Με τρία αιτήματα ο δήμαρχος Ναυπακτίας στην εταιρία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Με τρία αιτήματα ο δήμαρχος Ναυπακτίας στην εταιρία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Λουκόπουλος1Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Κοτρωνιάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Καρακώστας επισκέφθηκαν στις 11/5/2017, ημέρα Πέμπτη την εταιρία του Δημοσίου Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. και συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλειο Καραγιάννη.
Αίτημα του Δήμου ήταν να αναλάβει η Εταιρία την εκπόνηση των μελετών και την χρηματοδότηση του έργου για την ανέγερση του κτιρίου του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου, όπως επίσης και ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στο οικόπεδο επιφανείας 10.000τ.μ. που πρόσφατα αγόρασε ο Δήμος για τον σκοπό αυτό.
Επίσης επί τάπητος ετέθη το θέμα της χρηματοδότησης αναπλάσεων στους αύλειους χώρους των σχολικών κτιρίων.
Τα αιτήματα του Δήμου βρήκαν ευήκοα ώτα, ζητήθηκε να αποσταλούν άμεσα τα απαραίτητα στοιχεία για το προτεινόμενο έργο και αναμένουμε λίαν συντόμως εξελίξεις.
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε ότι «αποτελεί δέσμευση μας η κατασκευή του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Τα τελευταία 20 έτη το μισό 3ο Δημοτικό Σχολείο φιλοξενείται σε απαράδεκτες για την εποχή κτιριακές υποδομές (κοντέινερ κ.α.). Τα παιδιά μας αξίζουν κάτι πολύ καλύτερο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους το παρέχουμε. Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.