Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020

Τριχωνίδα Α.Ε.: Διεύρυνση με σκοπό την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής

Σε ειδική συνεδρίαση προ ημερών συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε.. Πρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, διευθύνων σύμβουλος ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης και αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας
Σε προγενέστερη γενική συνέλευση άλλωστε είχε εκλεγεί το νέο δ.σ. που διευρύνθηκε σε σχέση με το παρελθόν με τη συμμετοχή  του δημάρχου Αμφιλοχίας και των προέδρων δύο  παραγωγικών φορέων , του Επιμελητήριου και της Ένωσης Αγρινίου. Μια εξέλιξη με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόλου της Αναπτυξιακής κάτι που μένει βέβαια να αποδειχθεί στην πράξη.
Σε ανάρτηση του πάντως ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Γ.Κατσούλας αιτιολόγησε ως εξής τη συμμετοχή του: «Αποδέχτηκα την πρόταση η οποία και έγινε ομόφωνα δεκτή από το σώμα. Έτσι πλέον ο Δήμος μας μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. από τη θέση του Αντιπροέδρου. Η συμμετοχή μου στην εταιρία έχει διττό χαρακτήρα. Αφ’ ενός να συμβάλω και εγώ στην επιτυχή πορεία του αναπτυξιακού φορέα της περιοχής μας. Αφετέρου και κυρίως, να σηματοδοτήσω την έναρξη μια νέας περιόδου εξωστρέφειας του Δήμου μας. Φιλοδοξία μου είναι να βγάλουμε τον Δήμο μας από την απομόνωση. Συμμετέχουμε σε όποια αναπτυξιακή προσπάθεια γίνεται στην ευρύτερη περιοχή. Είμαστε ισότιμοι συνεργάτες και σύμμαχοι με τους γειτονικούς μας Δήμους και τους αιρετούς τους και όχι ανταγωνιστές. Διεκδικούμε με ίσους όρους νέους πόρους, νέες χρηματοδοτήσεις, νέα έργα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.