Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019

Η τρίτη χρονιά της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» είναι γεγονός

ellados-gefsi-2018 (3)
Από τις 10 έως τις 13 Μαΐου η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και το ταξίδι στην Ελλάδα, συνεχίζεται.

Γαστρονομία, Τουρισμός & Πολιτισμός είναι τα βασικά συστατικά με τα οποία οι συντελεστές θα δημιουργήσουν τη γεύση της Ελλάδας.

Περιφέρειες, Δήμοι & Παραγωγοί θα είναι και φέτος οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα αναδείξουν άριστα τις περιοχές που εκπροσωπούν ανά την Ελλάδα.

B2B συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό, πολιτιστικές εκδηλώσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής με γνωστούς σεφ και επιμορφωτικές εκδηλώσεις για όλους, η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» για μια ακόμη χρονιά αναδεικνύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, τη λαογραφία και φυσικά την ελληνική γαστρονομία μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Έκθεσης είναι η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» στην οποία χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας για 4 ημέρες και αποτελεί τον σημαντικότερο χώρο της Έκθεσης, το μέρος όπου παρασκευάζονται οι ελληνικές συνταγές με τα προϊόντα των εκθετών και τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων σεφ με δοκιμαστή το κοινό της Έκθεσης.

Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» συμπεριλαμβάνει το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ, την Πλατεία του χωριού και κάθε χρόνο ανανεώνεται με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα και γίνεται σημείο αναφοράς των επισκεπτών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει! Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν το website και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

www.elladosgefsi.gr

Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις και τα νεότερα της έκθεσης. Ως τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μείνουν συντονισμένοι στα social media και να εγγραφούν στο newsletter της έκθεσης.

Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/
Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg
Flickr: https://www.flickr.com/photos/129790211@N07/

ellados-gefsi-2018 (1)

ellados-gefsi-2018 (2)

ellados-gefsi-2018 (4)

ellados-gefsi-2018 (5)

ellados-gefsi-2018 (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.