Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Τροχός της Τύχης: Του έλειπε μόνο ένα γράμμα και κατάφερε να κάνει λάθος

Τροχός της Τύχης: Του έλειπε μόνο ένα γράμμα και κατάφερε να κάνει λάθος

Στα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης όλα είναι πιθανά…

Αδιάβαστος πιάστηκε ένας από τους συμμετέχοντες στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης», όταν κατάφερε να κάνει λάθος στην διατύπωση του γρίφου, παρά το γεγονός ότι είχε βρει όλα τα γράμματα των λέξεων, εκτός από μόνο ένα φωνήεν.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος Γιώργος είχε καταφέρει να βρει σχεδόν όλα τα γράμματα των λέξεων στην κατηγορία «Επιστήμονες και εφευρέτες», όπου έψαχνε τα ονόματα των Στίβεν Χόκινγκ και Αλεξάντερ Φλέμινγκ.

Την στιγμή, όμως, που ήταν έτοιμος να λύσει σωστά τον γρίφο και να πάρει ισχυρό προβάδισμα για τον τελικό του παιχνιδιού, μάλλον κάπου το έχασε, καταφέρνοντας να προφέρει το όνομα του ξακουστού φυσικού Στίβεν Χόκινγκ ως Στίβεν Χίκινγκ, ενώ μόλις δευτερόλεπτα πριν εμφανιζόταν απόλυτα σίγουρος για την εύκολη νίκη του.

Στο άκουσμα της απίστευτης απάντησης παρουσιαστές, αντίπαλοι και κοινό έμειναν με τα στόματα ανοιχτά, ενώ ακόμα κι ο πρωταγωνιστής αδυνατούσε να πιστέψει την γκάφα στην οποία είχε υποπέσει.

Βέβαια, στη συνέχεια έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα αναφέροντας αυτολεξεί για τον Στίβεν Χόκινγκ: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνει.Δεν τον ξέρω. Θα τον γκουγκλάρω»

Πηγή: luben.tv

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.