Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Τρολάρει και «καψονάρει» ο Δ. Τραπεζιώτης…

Τρολάρει και «καψονάρει» ο Δ. Τραπεζιώτης…

antigra

Είναι φορές που νομίζεις ότι ο επικεφαλής της παράταξης Ανατροπή Τώρα Δ.Τραπεζιώτης «κατεβαίνει στο δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου όχι μόνο για πολιτική μάχη αλλά και για να τρολάρει ή και να «καψονάρει»! Ποιους; Πρώτα και κύρια τον πρόεδρο του συμβουλίου κ. Φωτάκη και μετά την πλειοψηφία…

Γιατί το λέμε αυτό; Χθες, κατά την συνεδρίαση έφερε, μεν, στη συζήτηση ένα-δύο σοβαρά ζητήματα όπως την καθυστέρηση στην παρουσίαση των σχεδίων για το Πάρκο, προβλέποντας (ή μήπως ανακοινώνοντας;)«πόρτα»από τον Επίτροπο. Ή όπως η έλλειψη πρωτοβουλιών για την τουριστική προβολή του Αγρινίου μέσω πρωτοβουλιών για ανάδειξη ιαματικών πηγών, τώρα που τις έχει πάρει… ζεστά η υπουργός κ.Κοντουρά.

Μαζί με τα παραπάνω όμως, ο κ Τραπεζιώτης δεν εγκατέλειψε και το τρολάρισμα ή τα καψόνια που έχουν προαναφερθεί. Έτσι, κάποια στιγμή ρώτησε την κ. Μπούτιβα για την τιμή ενοικίασης ξύλινου παταριού(!) από το ΔΗΠΕΘΕ για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

«Μαθαίνω ότι την νοικιάσατε κάπου στις 4.500 χιλιάδες σωστά; Ναι αλλά είναι 300-350 τετραγωνικά, σωστά; Με τρία ή πέντε- για τα καινούρια πατάρια- ευρώ το τετραγωνικό, πάει να πει ότι έπρεπε να πάτε κάπου στο χιλιάρικο, σωστά; Γιατί πήγατε τόσο ψηλά; Απαντήστε μου. Όχι, απαντήστε μου. Τα έχετε μαζί σας τα στοιχεία κ Μπούτιβα;». Κάγκελο η κ. Μπούτιβα. Που να τα βρει εκείνη την ώρα τα στοιχεία; «Δεν τα έχω μαζί μου κ.Τραπεζιώτη. Θα τα βρω και θα σας απαντήσω σε άλλη συνεδρίαση», η απάντηση της κ.Μπούτιβα! «Δεν μπορείτε, μόνο ο δήμαρχος μπορεί να μου απαντήσει σε ένα μήνα!», η ανταπάντηση του κ. Τραπεζιώτη! Ε, και κάπου εκεί επεμβαίνει ο κ. Στούπας και αρχίζει τα πανηγύρι με τις αγριοφωνάρες. «Τι προσπαθείτε να μας πείτε; Ότι έπρεπε να έχει μαζί της τα τετραγωνικά;». «Σας παρακαλώ, εσείς γιατί επεμβαίνετε;», κλπ, κλπ… Η έκφραση στο πρόσωπο του Δ. Τραπεζιώτη; Απόλυτη ικανοποίηση.

Αυτά σχετικά με το τρολάρισμα. Όσο για το…καψονάρισμα; Μετράει ψήφους σε ένα θέμα ο πρόεδρος κ. Φωτάκης(μικρή σημασία έχει ποιο). «Ποιοι είναι υπέρ της εισήγησης; Όλοι; Πολύ ωραία! Παμψηφεί λοιπόν!», λέει γεμάτος χαρά ο πρόεδρος. Πάνω εκεί στο «παμψηφεί», λοιπόν, να το χέρι του κ.Τραπεζιώτη: «μισό λεπτό, ναι, ψηφίσαμε, αλλά πρέπει να κάνω τις εξής παρατηρήσεις…».Κουρέλι τα νεύρα του Προέδρου!

Είναι να μην νομίζεις μετά ότι το έκανε για «καψόνι» ο κ. Τραπεζιώτης; Πολλοί, πάντως, είχαν την ίδια εκτίμηση εκεί γύρω που ήμασταν…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.