Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Τρομάρα από το Σύνταγμα ως το Γκάζι: Τα ζόμπι βγήκαν παγανιά (φωτο)

Τρομάρα από το Σύνταγμα ως το Γκάζι: Τα ζόμπι βγήκαν παγανιά (φωτο)

zombie syntagma
Τα ζόμπι πραγματοποίησαν την απειλή τους και στις 18.00 το βράδυ του Σαββάτου βγήκαν στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος των “διαφορετικά ζωντανών”, είναι μια φρέσκια, τρελή ιδέα παρέλασης ων ζόμπι στο κέντρο της πόλης, στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα, ανταποκρήθηκαν στο κάλεσμα του #zombiethrillerparty και συρθηκαν από την Ερμού και το Θησείο μέχρι το Χυτηριο Theatre & ART Cafe σκορπώντας τη φρίκη!

Το  “zombie walk” ξεκίνησε από την Αμερική το 2001 και επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση “νεκροζωντανών”, στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σαν ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς! Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Η φετινή συνάντηση αφιερώθηκε στη δεκαετία ’80, τη σειρά Stranger Things και τις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή (The Goonies, E.T. The Extra-Terrestrial, Close Encounters, Star Wars – The Empire Strikes Back, Aliens, Nightmare on Elm Street, Poltergeist, The Evil Dead, The Thing κ.α.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Eurokinissi – Reuters

Πηγή: thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.