Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Κινητοποίηση στην Ιόνια Οδό για τον απεγκλωβισμό μετανάστη που κρύφτηκε σε νταλίκα (φωτο)

Κινητοποίηση στην Ιόνια Οδό για τον απεγκλωβισμό μετανάστη που κρύφτηκε σε νταλίκα (φωτο)

ΕΚΑΒ, πυροσβεστική και αστυνομία κινητοποιήθηκαν στην Ιόνια Οδό , στο 61ο χιλιόμετρο,  κοντά στα διόδια του Αγγελοκάστρου, όταν διακινήθηκαν πληροφορίες για εγκλωβισμένους μετανάστες σε νταλίκα. Διακινήθηκαν και φήμες για τραγωδία ωστόσο ευτυχώς αυτές διαψεύστηκαν.

Αυτό που συνέβη σχετίζεται με την απόπειρα ενός ατόμου  να βγει παράνομα από τη χώρα έχοντας κρυφτεί στο σασί  νταλίκας .Όταν ο οδηγός στάθμευσε στα διόδια έγινε αντιληπτή και η παρουσία του αγνώστου.

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε ,γύρω στις 10:30 το πρωί, από πυροσβέστες των υπηρεσιών Μεσολογγίου και Αγρινίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Την έρευνα για την υπόθεση ενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως ο άνδρας «τρύπωσε» στην νταλίκα στην Ηγουμενίτσα νομίζοντας πως αυτή θα κατευθυνθεί στην Ιταλία.

Το ευτύχημα είναι πως διασώθηκε και δεν επαναλήφθηκε το τραγικό περιστατικό που απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου το περασμένο καλοκαίρι όταν μετανάστης βρήκε το θάνατο κρυπτόμενος σε νταλίκα για να εξέλθει από τη χώρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.