Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Tσιχριτζής: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

mixalos tsixritzis (2)Κυριακή και Δευτέρα θα διεξαχθούν στην Αιτωλοακαρνανία οι επιμελητηριακές εκλογές με την αντιπαράθεση να κλιμακώνεται τις τελευταίες ημέρες.
Ο Παναγιώτης Τσιχριτζής που διεκδικεί εκ νέου την προεδρία σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό agriniowebradio όπου ανέπτυξε τα επιχειρήματα του, προέβη σε απολογισμό και αντέκρουσε την αιχμηρότατη κριτική που του ασκείται από τον άλλο συνδυασμό.
“Δεν προκάλεσα εγώ καμία αντιπαράθεση και δεν όξυνα τα πνεύματα την προεκλογική περίοδο, άλλος το έκανε” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υποστήριξε ο κ.Τσιχριτζής πως σε αυτήν την προεκλογική περίοδο έχουν ακουστεί απίθανα πράγματα και πως επιχειρηματίες εξευτελίστηκαν και δεν προστατεύτηκαν με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τον συνδυασμό που επικαλείται το “νέο μοντέλο διοίκησης”. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» είπε με νόημα.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιχριτζή, ο ίδιος ήταν πάντα υπέρ της συναίνεσης ενώ οι περισσότερες αποφάσεις του Επιμελητηρίου ήταν ομόφωνες . Επέκρινε τη στάση του κ. Σωτηρόπουλου για τον οποίο είπε ότι προβαίνει σε καταγγελίες ενώ ως οικονομικός επόπτης συμμετείχε στη Διοίκηση και ενέκρινε τις δαπάνες του.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.