Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Τσιχριτζής: ηθικός νικητής ο Κώστας Μπόκας

Ο Κώστας Μπόκας
Ο Κώστας Μπόκας

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση» Παναγιώτης Τσιχριτζής αναφέρει σε δήλωση του:
Επειδή από ορισμένους κύκλους τα τελευταία εικοσιτετράωρα περίσσεψε η χαιρεκακία κατά μελών της απερχόμενης Διοίκησης του Επιμελητηρίου που δεν επανεξελέγησαν και ιδιαίτερα κατά του Α΄ Αντιπροέδρου κου Κωνσταντίνου Μπόκα, επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τα εξής:
Ο Συνδυασμός μας στο Τμήμα Εξαγωγών έλαβε 36 ψηφοδέλτια έναντι 5 ψηφοδελτίων που έλαβε ο άλλος Συνδυασμός, δηλαδή ποσοστό 87,8%. Η αδικία όμως του εκλογικού συστήματος δεν επέτρεψε να λάβουμε τη μια έδρα του συγκεκριμένου τμήματος, η οποία κατοχυρώθηκε σε άλλο τμήμα.
Ο Συνδυασμός μας αλλά και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας τιμά και σέβεται τον κ. Κωνσταντίνο Μπόκα για την προσφορά τόσων ετών στον Επιμελητηριακό Θεσμό και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει παρ’ όλη τη λοιδορία που υπέστη από συγκεκριμένους κύκλους. Πραγματικός και Ηθικός Νικητής είναι αυτός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.