Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Τσιχριτζής για θάνατο Μίχαλου: Τεράστια η απώλεια και δυσαναπλήρωτο το κενό για το ελληνικό επιχειρείν

Τσιχριτζής για θάνατο Μίχαλου: Τεράστια η απώλεια και δυσαναπλήρωτο το κενό για το ελληνικό επιχειρείν

Συγκλονισμένη είναι η επιμελητηριακή κοινότητα από τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου του ΕΒΕΑ.

Ο κ. Τσιχριτζής αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μίχαλο κάνοντας λόγο για μια «τεράστια η απώλεια και δυσαναπλήρωτο το κενό για το ελληνικό επιχειρείν».

Έγραψε σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής:

Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας!

Καλό παράδεισο φίλε μου Κωνσταντίνε!

Συγκλονισμένη η επιμελητηριακή κοινότητα και ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας από τον αιφνίδιο θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ!

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής, συγκλονισμένοι από τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την αγαπημένη του οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Τεράστια η απώλεια και δυσαναπλήρωτο το κενό για το ελληνικό επιχειρείν.

Μέχρι τελευταία στιγμή στις επάλξεις. Κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες που πλήττονται βάναυσα, για ακόμη μια φορά, αγωνιώντας για τους κόπους μιας ζωής.
Σπουδαίος άνθρωπος, αεικίνητος, δυναμικός, πληθωρικός, άξιος εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού, πολύτιμος φίλος και συνοδοιπόρος.

Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας!

Καλό παράδεισο!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.