Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Τσιλιμέκης σε Στούπα: επιταγή του κόμματος να προχωρήσουμε ενωμένοι

Θεόδωρος Τσιλιμέκης

O υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου της ΝΔ Θεόδωρος Τσιλιμέκης έδωσε στη δημοσιότητα ανοιχτή επιστολή στον έτερο υποψήφιο κ. Παναγιώτη Στούπα. Το έπραξε προφανώς ως απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση του κ. Στούπα. Αναλυτικά:

Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη Στούπα,
Με λύπη ενημερώθηκα πως προέβης σε καταγγελία για μια συγκυριακή επιλογή που έκανα στο παρελθόν χρεώνοντας μου πως παραβίασα επιταγές του κόμματος.
Φίλε Παναγιώτη, απευθύνομαι σε σένα δημοσίως για να σου αναφέρω πως μια βασική επιταγή των αρχών του κόμματος μας είναι η εξής: ενωμένοι και χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση να δώσουμε τον αγώνα μας. Ενωμένοι να συνεχίσουμε την Δευτέρα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Φίλε Παναγιώτη, γνωρίζεις πολύ καλά πως προσωπικά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Γνωρίζεις επίσης πως έχω πει πολλά «όχι». Ένα από αυτά είναι το «όχι» σε όσους θέλουν να καπελώσουν την εσωκομματική διαδικασία, σε όσους κρύβονται πίσω από υποψηφιότητες, σε όσους ανοίγουν εσωκομματικά μέτωπα την ώρα που ο εχθρός είναι άλλος.
Το ΟΧΙ σε αυτά τα φαινόμενα σε καλώ να το πούμε μαζί. Και σου υπόσχομαι πως σε περίπτωση που εκλεγείς εσύ πρόεδρος θα είμαι ο πρώτος που θα αγωνιστώ στο πλευρό σου. Σε περίπτωση που εκλεγώ εγώ σε θέλω πρώτο στο πλευρό μου.

Φιλικά
Θεόδωρος Τσιλιμέκης

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Sotis

    Ξεφτιλες Έλληνες που ασχολειστε ακόμη με μνημονιακα κόμματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.