Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Με tweet-καρφί απάντησε ο Φαρμάκης στον Σπίρτζη

Με tweet-καρφί απάντησε ο Φαρμάκης στον Σπίρτζη

Διάλεξε την ημέρα να κάνει (διαδικτυακή) επίθεση στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη ο πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης αλλά έλαβε «πληρωμένη» απάντηση.

Με ανάρτησή του στο Facebook και θέμα την Πατρών-Πύργου σχολίασε ο κ.Σπίρτζης ως εξής: “Χθες ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, κ. Φαρμάκης δεν πήγε στην Πατρών-Πύργου όπως πέρσι για να δει ότι Μεγάλη Πέμπτη δεν δούλευαν τα εργοτάξια. Έμεινε Πάτρα για να παρακολουθήσει τα έργα υπογειοποίησης του Σιδηρόδρομου… Καλή Ανάσταση στην Αχαΐα και την Ηλεία…”

Τουιτάρωντας ήρθε η απάντηση του Νεκτάριου Φαρμάκη. «Υπουργέ μου, καλή Ανάσταση. Χαίρομαι που θυμήθηκες την Πατρών-Πύργου. Ένα «εμβληματικό» έργο της θητείας σου. Ήμουν σίγουρος ότι είχες κάνει εξίσου καλή δουλειά &στην υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα & είπα να μείνω σπίτι να διαβάσω τις χιλιάδες σελίδες των μελετών της που 2/2 άφησες παρακαταθήκη και ω του θαύματος μου πήρε μόλις 10′. Μέρες που είναι πάντως καλό θα είναι πριν το μεγάλο Πάθος, να αναζητούμε την μετάνοια.
Υ.Γ. Επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν οι φωτογραφίες που ποστάρω, δώρο άλλη μία στο πνεύμα των ημερών”

To tweet του Χρήστου Σπίρτζη

Tα tweet του Νεκτάριου Φαρμάκη


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.