Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Τζόκερ: Τι συμβαίνει με την κλήρωση

Τζόκερ: Τι συμβαίνει με την κλήρωση

Eν αναμονή της μεγάλης κλήρωσης όλος ο κόσμος αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες προβλήματα παρουσιάστηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής στο ηλεκτρονικό σύστημα για την κατάθεση δελτίων στο Τζόκερ.

Το σύστημα υπερφορτώθηκε από το τεράστιο ενδιαφέρον για τα 4,7 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή κατάθεση δελτίων από τα πρακτορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση στα πρακτορεία ακόμα και στα νησιά και τους τουριστικούς προορισμούς ήταν σήμερα μεγάλη καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θ’ελησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος για το αυγουστιάτικο τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ είναι το γεγονός ότι στην τελευταία κλήρωση της Πέμπτης συμπληρώθηκαν 6.154.575 στήλες!

Ουρές έξω από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
Ουρές έξω από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο σύστημα κατάθεσης δελτίων Τζόκερ. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το σύστημα όλης της χώρας κόλλησε για περίπου μια ώρα, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά για να… κυνηγήσει το όνειρο του Τζακ-ποτ.

https://www.thepressroom.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.