Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

“UFO” … πάνω από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

ufo

 

Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τη γέφυρα !!

Αυτή τη φορά είναι ορατό στο μάτι Απίστευτο! Μας παρακολουθούν, μας κατασκοπεύουν, τελικά είναι αλήθεια! Σύμφωνα τουλάχιστον με το video…
Ένα παράξενο αντικείμενο πάνω ακριβώς από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, ένα αντικείμενο που μοιάζει με μεταλλικό δίσκο, κάτι σαν ΑΤΙΑ, κόβει βόλτες μέρα μεσημέρι.

Το αντικείμενο, σύμφωνα με το video, έχει την ικανότητα να χάνεται για κλάσματα δευτερολέπτου από το ανθρώπινο μάτι και να εμφανίζεται στη συνέχεια μεταλλαγμένο σχεδόν από διαφορετική θέση, ενώ ο ουρανός αλλάζει χρώμα.
Το video αυτό έρχεται για να «δέσει» με ένα προηγούμενο video (τραβηγμένο την ίδια μέρα) που έδειχνε πάλι ένα ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου,video που είχε ανεβάσει ο ίδιος αναγνώστης, κάνοντας χιλιάδες views στο youtube.
Όπως μας αναφέρει ο ίδιος «εδώ φαίνονται καθαρά τα ντοκουμέντα». Δείτε το απίστευτο βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. μουχριτσα

    δεν ειναι η πρωτη φορα που εμφανιζονται στην περιοχη.μια βολτα στο αιτωλικο αν κανετε κ ρωτησετε στη πλατεια θα σασ πουν ποσοι το ειδαν βραδυ πριν λιγα χρονια αλλα υπαρχει κ βιντεο απο κινητο τησ βραδυασ εκεινησ κ του ατια εκεινου!μουχριτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.