Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019

Β΄ΕΛΜΕ και σύλλογος δασκάλων οργανώνουν κινητοποίηση διεκδικώντας μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

ypourgeio-paideias3 Την  περασμένη Τετάρτη, 21/02/18, με πρωτοβουλία των Δοικητικών Συμβουλίων της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από κοινού συγκέντρωση/σύσκεψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας.

Η συνάντηση αυτή είχε στόχο την συσπείρωση και την οργάνωση των αναπληρωτών για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας Μαρτίου με σκοπό   την κάλυψη των 25.000 πραγματικών κενών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, με μόνιμους διορισμούς για όλους τους κλάδους.

Οι παριστάμενοι εκπαιδευτικοί στη σύσκεψη δηλώνουν σύσσωμοι ότι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, την οποία στηρίζει η ΟΛΜΕ και η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας με τρίωρες διευκολυντικές στάσεις και αναμένουν παρόμοια απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ για στήριξη και συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε:

  • Η συμμετοχή και η στήριξη των Συλλόγων στην Πανελλαδική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 13:00, στις 02/03, με μίσθωση λεωφορείων. Ώρα αναχώρησης με λεωφορείο από Αγρίνιο (σχολεία τρένα) στις 08:30 π.μ.
  • Η δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Αναπληρωτών με συμμετοχή εκπαιδευτικών  και από τις δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης, Γενικής και Ειδικής Αγωγής αλλά και ειδικοτήτων για καλύτερη και αμεσότερη οργάνωση.

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί  που θα μεταβούν στην Αθήνα να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή:

Οι συμμετοχές για την Α/θμια μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου https://sylaitolos.gr/bus/ ή στη φόρμα: https://docs.google.com/document/d/127q4wBwN2F40p6XpzcnZGXjBh3vOYqy5IHbXhR7qpJs/edit.

Οι συμμετοχές για την Β/θμια μπορούν να γίνουν στο email της Β’ ΕΛΜΕ (belmeait@gmail.com) ή τηλεφωνικά στα μέλη των Δ.Σ. και στο συντονιστικό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λαυρέντης

    Και για αξιολόγηση ούτε κουβέντα! Χαζοί είστε; Οι άλλοι είναι χαζοί που σας ανέχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.