Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Β. Σώζος: «Τα οδικά έργα στην περιοχή της Βόνιτσας αλλάζουν τα δεδομένα»

Β. Σώζος: «Τα οδικά έργα στην περιοχή της Βόνιτσας αλλάζουν τα δεδομένα»

Για την πορεία του έργου αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας-Βόνιτσας-Λευκάδας και του οδικού τμήματος Άγιος Νικόλαος – Άκτιο ενημερώθηκε χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Επισκέφθηκε  το τμήμα Βόνιτσα – Λευκάδα, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Βασίλη Σώζο.

«Είναι ένας δρόμος μεγάλης σημασίας για την βόρεια πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας. Η Περιφέρεια παρεμβαίνει σε όλα τα επίπεδα, απ’ τα ασφαλτικά έως τον ηλεκτροφωτισμό και την σήμανση ώστε άμεσα να παραδοθεί ένα έργο που να υπηρετεί με ασφάλεια τους κατοίκους της περιοχής, τους διερχόμενους και τους επισκέπτες», ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Κατσιφάρας.

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλης σημασίας έργο. Η πλήρης μεταμόρφωση των οδικών μεταφορών στην Δυτική Ελλάδα θα φέρει τεράστια βελτίωση τόσο στην γρήγορη αλλά και στην ασφαλή μεταφορά από/προς τις Δυτικές Ακτές και τα Ιόνια Νησιά» είπε σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Σώζος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.