Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

«Βάλτε τις φωτογραφίες μπας και κόψει τα χόρτα ο δήμος τώρα που έρχονται εκλογές»!

«Βάλτε τις φωτογραφίες μπας και κόψει τα χόρτα ο δήμος τώρα που έρχονται εκλογές»!

Ο φωτογραφίες είναι από την οδό Κωστή Παλαμά 15 & Υψηλάντου γωνία στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με περίοικο και αναγνώστη της στήλης, υπάρχουν εδώ και καιρό ζητήματα… βλάστησης και έλλειψης φροντίδας.
Παλιότερα θυμόμαστε μια ιστορική φωτογραφία από την περιοχή με μια λεκάνη που είχε εναποθέσει κάποιος στον δρόμο και αυτό δεν ήταν κάτι τυχαίο.«Σε μια οδό που βρίσκεται πέντε λεπτά από την πλατεία και στο συγκεκριμένο χώρο είχαν πετάξει παλιότερα και μια λεκάνη», θυμάται ο αναγνώστης μας, άρα καλώς ενθυμούμεθα. Όπως μας λέει  το πεζοδρόμιο έχει καλυφθεί από τα φυτά εδώ και κάνα δίμηνο περίπου και δεν έχει πάει να το καθαρίσει κανένας (προφανώς και πρωτίστως ο ιδιοκτήτης της έκτασης), συν ότι ο δήμος επανειλημμένα έχει αρνηθεί να φτιάξει το πεζοδρόμιο.
Το χειρότερο όμως είναι η απελπισμένη παρότρυνση του : «Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μπας και φιλοτιμηθεί ο δήμος τώρα που έρχονται εκλογές και να μας φτιάξει το πεζοδρόμιο & και να καθαρίσει το χώρο από τα χόρτα»!
Όταν ο πολίτης βλέπει ότι ενόψει εκλογών είναι μοναδική ευκαιρία να λύσει το καθημερινό του πρόβλημα, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αρτέμης STIHL ο χορτοκόπτης

    Ώρα για δουλειά. Τράβα να βγάλεις διπλό μεροκάματο γιατί αν δεν βγει ο Παπαναστασίου θα σου χρειαστούν χρήματα για θεραπεία. Δεν θα το αντέξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.